Vrei sa ai zilnic bani gratuiti de pariuri? Vezi aici ce trebuie sa faci!

Agentiile online se intrec in oferte pentru clientii lor fideli, care ruleaza sume considerabile zilnic. Spre exemplu, o companie ofera in fiecare zi pariuri gratuite celor care mizeaza cel putin 60 de RON intr-o zi. Daca rulezi 600 de RON, primesti pana la 25 de RON bonus.

Este vorba de agentia Sportingbet, care devine un jucator din ce in ce mai important pe piata pariurilor din Romania. In fiecare zi, pariorii care mizeaza pe cote de minimum 2.50 sunt rasplatiti cu pariuri gratuite, direct proportionale cu mizele lor:

– pariezi intre 60 si 199 de RON –> primesti 5 RON bonus
– pariezi intre 200 si 599 de RON –> primeste 10 RON bonus
– pariezi 600+ RON –> primesti 25 de RON bonus

poza freebet

Toate aceste bonusuri sunt creditate sub forma de pariuri gratuite fara risc. Acestea sunt oferite clientilor la finalul fiecarei zile si, pentru profesionisti, poate fi o unealta importnata de generare a profitului. Intrati acum in joc pentru a profita de aceasta promotie!

Deschide-ti acum un cont la Sportingbet pentru a incasa bonusul! Pe langa fotbal, tenis, baschet, hochei, rugby sau sporturi cu motor, Sportingbet va pune la dispozitie si pariuri din zona politicului – precum alegerile din diferite tari. Sportingbet ofera variante de pariere de la clasicele 1×2, sub/peste goluri, pana la handicapuri asiatice si pariuri pe evenimente in timp real. Deschide un cont acum si profita de cea mai tare promotie!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu