Vrei sa castigi la Mondiale? Aici ai pariul perfect: Cota 20 pentru ca Messi sau Ronaldo sa marcheze in Rusia!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Pariul se interpreteaza exact cum s-a prezentat in titlu. Agentia Betfair propune o cota de 20 pentru ca unul din cei doi sa incrie la Campionatul Mondial. 

Cum voi beneficia de cotele marite?
  1. Inregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZFBNDP. Click aici pentru a profita acum de promotie. 
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de 15.06.2018 ora 21:00 si alege ca MESSI sau RONALDO sa inscrie un gol la Cupa Mondiala Rusia 2018.
  3. Pariul tau trebuie sa fie plasat pe cota marita de pe Sportsbook, pe piaţa Doar client nou, Exclusiv primul pariu.
  4. Miza maximă care se califică este de 5 RON.
  5. Bonusul rezultat se ruleaza O SINGURA DATA, la o COTA DE 1.20 sau mai mare. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu