Wimbledon calificări: Pariază la Winmasters și primești PARIURI GRATUITE de până la 60 RON pe zi!

Wimbledon calificări! A început cel mai tare turneu pe iarbă și Winmasters vine cu o ofertă de neratat. Pariezi 50 RON și primești un PARIU GRATUIT de 20 RON. Oferta este disponibilă de 3 ori pe zi pentru fiecare utilizator. În total, poți revendica 3 pariuri gratuite cu valoare totală de 60 RON.


Cum poți beneficia de ofertă?

1Logheaza-te in contul Winmasters. Daca nu ai cont, deschide-ți acum unul utilizând acest link special si efectueaza procedura de verificare a identității (KYC). Depune folosind codul bonus500 și esti eligibil pentru bonusul de 100% până la 500 RON

2Dacă ai deja cont, CLICK AICI! Pariază minim 50 RON pe orice meci din calificarile de la Wimbledon la o cotă de minim 1.60.

3Primești un PARIU GRATUIT de 20 RON după stabilirea pariului inițial. Oferta este disponibilă de 3 ori pe zi pentru fiecare utilizator. În total, se pot revendica 3 pariuri gratuite cu valoare totală de 60 RON.

  • Promoția este disponibilă între 21 iunie și 23 iunie
  • Nu sunt eligibile pariuri de tip Cashout sau pariuri de tip Handicap Asiatic
  • Pariul gratuit este disponibil pentru pariere pe orice meci de tenis si este valabil timp de 2 zile de la creditarea in contul jucatorilor.
  • Pariul gratuit trebuie plasat la o cotă minimă de 1.01, iar dacă pariul este câștigător, vei primi în balanța cash câștigurile nete (câștig total – miză).
  • Câștigul provenit din acest pariu gratuit este de până la 200 RON; câștigurile care depășesc această valoare vor fi deduse

PARIAZĂ ACUM!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

 

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu