Winmasters îți oferă câștiguri triple în timpul Cupei Mondiale pentru piața „înscrie oricând!”

Winmasters 3

Winmasters îți oferă în timpul Cupei Mondiale un bonus de neratat! Acum poti primi extrem de usor castiguri triple pentru piata inscrie oricand! Astfel, vei trai turneul din Qatar la intensitate maxima!

Cum pot obtine bonusurile?

  1. Deschide-ți un cont la Winmasters utilizând acest link special
  2. Intră în contul tău în perioada Cupei Mondiale
  3. Pariaza un pariu de minim 50 RON pe piața “Înscrie oricând”, din cadrul Cupei Mondiale
  4. Dacă jucătorul menționat în pariul plasat înscrie un hattrick în meciul respectiv, câștigul utilizatorului se triplează până la maxim 10.000 RON

Nota: Oferta este valabilă până pe 18 decembrie 2022, ora 16:59.

De retinut:

  1. Promoția se adresează doar jucătorilor din România și este valabilă pentru pariuri plasate pe meciuri din cadrul Cupei Mondiale Qatar.
  2. Pentru a participa la promoție, utilizatorii trebuie să plaseze un pariu de minim 50 RON pe “Înscrie oricând”.
  3. Dacă jucătorul menționat în pariul plasat înscrie un hattrick în meciul respectiv, câștigul utilizatorului se triplează până la maxim 10.000 RON.
  4. Suma astfel câștigată trebuie rulată 1 dată înainte de a fi retrasă.
  5. Pentru ca un jucător să poată retrage câștigurile potențiale, acesta trebuie mai întâi să finalizeze cu succes procesul de verificare.

Înregistrare


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu