Winmasters îți oferă în timpul Cupei Mondiale » 50 RON bonus + 25 RON Pariu Gratuit + 10 Rotiri Gratuite!!

Winmasters

Winmasters îți oferă în timpul Cupei Mondiale un bonus de neratat! Acum poti primi extrem de usor 50 RON + 25 RON + inca 10 rotiri gratuite! Astfel, vei trai turneul din Qatar la intensitate maxima!

Cum pot obtine bonusurile?

  1. Deschide-ți un cont la Winmasters utilizând acest link special
  2. Intră în contul tău în perioada Cupei Mondiale
  3. Depune minim 50 RON folosind codul RO50WBS până la data de 19/11/2022 | 23:59
  4. Profită de un bonus de 50 RON, un pariu gratuit de 25 RON și 10 rotiri gratuite

De retinut:

  1. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România și oferă un bonus de 50 RON, un pariu gratuit de 25 RON și 10 rotiri gratuite
  2. Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere la winmasters și se acordă o singură dată.
  3. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 50 RON. Utilizatorii trebuie să introducă textul RO50WBS în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere sau să apese iconița cadou aferentă acestui bonus în timpul primei depuneri.

Înregistrare


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu