Wolfsburg – Bayern: Incepe-ti aventura cu cel mai simplu pariu castigator de cota 10.00!

wolfsburg - bayern

Sambata dupa-amiaza pe Wokswagen Arena are loc partida Wolfsburg – Bayern! Confruntarea iti poate aduce cu usurinta un castig substantial. Aici afli cum!


Sa 16:30 Wolfsburg – Bayern Cote NetBet: 8.25 4.75 1.38

Lidera din Bundesliga are o serie de 13 partide oficiale castigate in toate competitiile. Bavarezii joaca acum la Wolfsburg, pe terenul celei de-a 11-a clasate din Bundesliga. Bayern nu a pierdut in ultimele sapte confruntari directe si este mare favorita si inaintea meciului de sambata. La NetBet, poti castiga alaturi de bavarezi cu un pariu de cota 10.00.

Cum poti profita de promotia NetBet?
  1. Inregistreaza-te
    Deschide un cont acum cu bonus cod COTA10.
  2. Pariaza
    Pariaza pre-live sau live pe bilet simplu pe orice cota peste 1.20 din meciul Wolfsburg – Bayern. 40 RON din miza vor fi multiplicati.
  3. Primeste bonusul
    Castigurile suplimentare vor fi adaugate contului tau in maxim 48 de ore!
Ce mai trebuie sa stii?

Ar fi de precizat ca puteti plasa un pariu mai mare de 40 RON, dar bonusul se va da doar pentru primii 40 RON din pariu.

Daca pariul este castigator, vei fi platit in bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani pana la suma totala conform sumelor maritevor fi creditati sub forma de bonus.

Trebuie sa pariati bonusul de patru ori pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 inainte de a inregistra o cerere de retragere. Aceasta cerinta trebuie indeplinita in termen de 7 zile de la primirea bonusului.

wolfsburg - bayern

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu