WOW! Arsenal are cota 50 să bată Slavia Praga!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Praghezii au trecut de Leicester și Rangers în tururile anterioare, însă adversarul din această rundă este cu adevărat un gigant al fotbalului european și o echipă super experimentată în competiție.

Arsenal este, de altfel, favorită la victorie în turul cu Slavia Praga, iar dacă vrei să pariezi pe londonezi beneficiezi acum de o ofertă excelentă. Agenția NetBet a majorat la 50 cota pariului pe victoria echipa din Londra. Mai mult, dacă pariul plasat este pierzător, vei primi înapoi suma pariată, în limita a 50 RON sub formă de FREEBET.

Cum pot paria la cota 50 pe Arsenal ?
  • Deschide un cont nou la NetBet de pe acest link și folosind la inscriere Codul Bonus COTA50. Doar astfel poti profita de promotie!
  • Plasează 10 ron primul pariu pe victorie Arsenal în meciul cu Slavia Praga (8 aprilie) 
  • Dacă pariul tău este câștigător, vei primi în balanța reală suma pariată înmulțită cu cota de pe site, iar diferența până la cota 50.00 va fi plătită sub formă de FREEBET.
  • Miza maximă eligibilă pentru această cotă este de 10 RON.
  • Dacă pariul plasat este pierzător, vei primi înapoi suma pariată, în limita a 50 RON sub formă de FREEBET.

Pariază pe Arsenal la cota 50!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu