⚽ Atalanta – Leverkusen, finala Europa League »» Unde se vede la TV & câți bani câștigă învingătoarea

Atalanta - Leverkusen

Atalanta – Leverkusen

se va disputa miercuri, 22 mai, la ora 22:00 în finala Europa League. Atalanta – Leverkusen se va juca pe Aviva Stadium din Dublin.

🔵 Istvan Kovacs la centru

Centralul din Carei a fost delegat să conducă finala Europa League dintre Atalanta și Bayer Leverkusen. Astfel, Istvan Kovacs va arbitra a doua finală europeană, după cea din Conference League din 2022.

Brigada de arbitrii va fi completată de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, plus Cătălin Popa, asistent VAR. În camera VAR vor fi olandezii Paulus van Boekel (arbitru VAR) și Rob Dieperink (suport VAR).

⚫ Câți bani câștigă învingătoarea din Europa League?

Conform presei din Italia, Atalanta a adunat aproximativ 3,5 milioane de euro doar din participarea în faza grupelor, iar calificarea în finală i-a mai adus încă aproximativ 11 milioane de euro. Deci un total de 14.5 milioane.

Cine se va impune în ultimul act din Europa League, va primi încă un bonus de 4 milioane de euro. Cu alte cuvinte, daca va câștiga Europa League, Atalanta va ajunge la un total de 18.5 milioane de euro.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

🟢 Leverkusen, 51 de partide la rând fără eșec

Aspirinele au fost impresionate cu Xabi Alonso pe bancă. Leverkusen a încheiat neînvinsă sezonul din Bundesliga și a câștigat primul titlu din istoria clubului. Ba mai mult, sâmbătă pe 25 mai, aspirinele vor disputa și finala Cupei Germaniei. Leverkusen o va întâlni pe Kaiserslautern și astfel, poate realiza o triplă istorică.

🔴 Atalanta – Leverkusen, în direct pe Pro Arena, ora 22:00

Dacă întrebarea ta era: Unde văd la televizor Atalanta – Leverkusen, finala Europa League 2024, răspunsul este unul simplu, pe Pro Arena de la ora 22:00!

⚽ Ultimele trei finale Europa League au ajuns la lovituri de departajare

Leverkusen pleacă cu prima șansă în această finală, având o cotă de 1.83 să se impună în timpul regulamentar, în timp ce Atalanta este cotată cu 4.30 să se impună la finalul celor 90 de minute.

De evidențiat este faptul că ultimele trei finale Europa League au ajuns la lovituri de departajare. O astfel de desfășurare îți aduce miza x 6.10.

Atalanta – Leverkusen | Cine câștigă finala Europa League?

<strong>Atalanta</strong>

Atalanta

-
<strong>Leverkusen</strong>

Leverkusen

COTA 2.85 - COTA 1.44
Pariaza acum

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu