1.Bundesliga: TSG Hoffenheim – Hamburger SV, uvertura etapei a X-a

Etapa a X-a a 1.Bundesliga, primul esalon valoric al fotbalului german, este deschisa in aceasta seara de duelul de pe „Wirsol Rhein-Neckar-Arena” din Sinsheim dintre TSG Hoffenheim si Hamburger SV. Meciul incepe, conforma traditiei, la ora 21.30 si va fi transmis, in direct, de Eurosport 2.

„Die Kraichgauer”, echipa pregatita de Markus Gisdol, e pe locul 17, penultimul, cu doar 6 puncte dupa 9 etape, si are mare nevoie de puncte. Hoffenheim nu a bifat decat un singur succes in acest sezon, acum trei etape, pe 26 septembrie, cand au invins in deplasare pe Augsburg, scor 3-1. A remizat apoi acasa cu VfB Stuttgart, 2-2, si a pierdut in ultima runda, 2-4 la Wolfsburg. Hamad, Herdling, Malbasic si Zuber lipsesc azi de la Hoffenheim.

Hamburger SV nu se simte nici ea prea bine in ultima perioada. Trupa lui Bruno Labbadia e pe locul 12 in clasament, cu 11 puncte, si de trei etape nu a adunat un punct. Dupa succesul din 22 septembrie, 1-0 la Ingolstadt, HSV n-a mai marcat vreun gol si a bifat doua infrangeri consecutive, 0-1, acasa, cu Schalke si 0-3 la Berlin, cu Hertha, plus, in ultima runda, a remizat, pe teren propriu, 0-0 cu Bayer Leverkusen. La HSV sunt dati absenti Hirzel, Götz, Marcos, Spahic, Diaz, Hunt, Kacar, P. Müller si Olic.

Meciul TSG Hoffenheim – Hamburger SV va fi arbitrat de Daniel Siebert, din Berlin, aflat la a cincea partida in 1.Bundesliga in acest sezon. Siebert a o „fluiera” pentru a doua oara in aceasta toamna pe „Hoffe”, careia nu i-a purtat noroc in deplasarea de la Mainz in 18 septembrie, când formatia lui Markus Gisdol a pierdut cu 1-3.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu