Ligue 1: AS Monaco si PSG anunta o lupta in doi pentru suprematie, dar Nice nu renunta! Vezi cum arata cotele la titlu inaintea etapei a 26-a!

Lupta pentru titlu in Ligue 1 este in actuala editie mult mai stransa decat in sezoanele trecute. AS Monaco, PSG si Nice sunt gruparile aflate in fruntea clasamentului cu 11 etape inainte de final, cele trei grupari fiind incadrate in doar sase puncte.



clasamentfranta


AS Monaco are o cota de 2.40 pentru cucerirea titlului

Trupa lui Leonardo Jardim are ca principal argument eficienta ofensivei. Cu 75 de goluri inscrise in 25 de meciuri, Monaco se afla pe prima pozitie intr-un clasament al celor mai prolifice atacuri de pe batranul continent, devansand echipe precum Barcelona sau Real Madrid. Neinvinsi in 2017 (cinci victorii si o remiza), monegascii intra in runda a 26-a de pe prima pozitie.


PSG ramane favorita bookmakerilor 

Trupa de pe „Parc des Princes” a dominat categoric prima liga de fotbal franceza in ultimii ani, castigand patru titluri la rand. Hegemonia echipei de pe malul Senei se datoreaza sumelor uriase pe care seicii le-au investit constant in achizitii.

Dupa un tur destul de neconvingator, trupa lui Unai Emery arata un fotbal extraordinar in noul an. Totul a culminat cu lectia de fotbal pe care Cavani & co. au predat-o celor de la Barcelona in prima mansa din optimile Ligii Campionilor (4-0).

Cota pentru ca parizienii sa-si pastreze trofeul suprem intern este de 1.73!


Pariaza si tu pe Ligue 1! Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc de 250 ron >> BONUS: Transmisiuni Live Video si Cote de Top

Nice este considerata outsidera

Gruparea de pe Coasta de Azur a fost marea surpriza placuta din actuala stagiune. Reusind sa treaca in 2017 din postura de campioana de toamna, Nice a dovedit ca modelul Leicester se poate aplica si in Franta. Totusi, startul in noul an a fost cam greoi, Favre si ai sai bifand trei remize, doua victorii si o infrangere. Sincopele, in special cele din partidele disputate contra unor adversari modesti (Bastia si Metz), au facut ca distanta fata de Monaco inaintea rundei cu numarul 26 sa fie de 6 puncte.

Cu toate ca se afla intr-un usor regres, echipa lui Mario Balotelli nu trebuie inca scoasa din calcule. A dovedit in tur ca poate evolua la un nivel foarte inalt si ca poate fi extrem de eficienta. Cota oferita de casele de pariuri pentru ca Nice sa termine campionatul pe prima pozitie este de 10.00!


titlufranta


Singurul derby ramas de jucat este programat in penultima etapa

AS Monaco si PSG au disputat deja intalnirile directe. Monegascii s-au impus categoric in tur pe teren propriu, scor 3-1. Partida din retur, disputata in urma cu aproximativ doua saptamani, s-a terminat la egalitate (1-1).

Tot la egalitate s-a incheiat si jocul dintre PSG si Nice din prima parte a campionatului (2-2). A doua confruntare va avea loc la finele lunii aprilie pe „Allianz Riviera”. Poate fi un meci care se va disputa cu trofeul pe masa!


Edinson Cavani, principal favorit pentru a deveni golgheter

Uruguayanul din atacul parizienilor are un sezon fantastic. Plecarea lui Zlatan Ibrahimovic din vara anului trecut i-a oferit posibilitatea lui Edison sa evolueze acolo unde ii convine. Cu 25 de goluri marcate pana acum, vedeta din atacul celor de la PSG are o cota de doar 1.20 pentru a deveni cel mai bun marcator din actuala editie de Ligue 1.

Alexandre Lacazette, varful lui Lyon, este cotat cu 4.50 pentru a deveni golgheter. Pana acum a reusit sa puncteze de 20 de ori.

Radamel Falcao a marcat de 16 ori pana in prezent, fiind al treilea in clasamentul celor mai prolifici fotbalisti din prima liga franceza. Cu toate ca formatia sa exceleaza in ofensiva, casele de pariuri nu-i acorda prea multe sanse sa termine pe primul loc in topul marcatorilor, avand o cota uriasa de 36.00.


cavani12


Partide accesibile pentru AS Monaco, PSG si Nice in etapa a 26-a

Cele trei competitoare au pe hartie meciuri accesibile la finele acestei saptamani. Liderul se deplaseaza pe terenul penultimei clasate, PSG primeste vizita lui Toulouse, iar Nice merge in arena „lanternei rosii”.

etapa26


Sursa photo: http://www.goal.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu