Tenis: Ascensiunea celui mai talentat tanar jucator norvegian ne poate imbogati in 2017>> Cota 6,00 pentru o performanta realizabila!

Christian Ruud reusea in 1993 sa devina primul norvegian care castiga un titlu international important, impunandu-se in challengerul de la Tampere, Finlanda. Saptamana urmatoare triumfa si pe zgura franceza din Montauban la capatul unei finale disputate in compania marocanului Younes El Aynaoui (6-7, 6-4, 7-6). Pana la sfarsitul carierei sale avea sa adune nu mai putin de 12 trofee si sa ajunga numarul 39 ATP.


Aschia nu sare departe de trunchi

ruudsevilla23 de ani mai tarziu, Christian avea sa-si priveasca fiul intrand in istorie cu ocazia competitiei de la Sevilla: al patrulea cel mai tanar campion la debut (17 ani si 8 luni) din istoria turneelor challenger, dupa Michael Chang, Richard Gasquet si Jonathan Stark. Casper Ruud continua astfel drumul inceput de tatal sau si reinvie sperantele celor care iubesc sportul alb din tara fiordurilor.

 

 

 

 

Fost numar 1 la juniori

caspy

Casper a atins prima pozitie in clasamentul rezervat juniorilor la inceputul anului 2016. Trecerea la seniori s-a facut cu succes, tanarul norvegian castigand un turneu Futures, performanta urmata de trofeul adjudecat la Sevilla.

De asemenea, trebuie notat faptul ca Ruud este doar al cincilea tenismen sub 18 ani care castiga un turneu challenger in ultimele patru sezoane, fiind intr-o galerie selecta alaturi de Zverev, Coric, Kyrgios si Fritz.

In prezent ocupa locul 201 in ATP Singles Rankings!

Cota 6,00 pentru ca Ruud sa atinga in 2017 faza sferturilor de finala intr-un turneu ATP (proba de simplu)

Progresand constant, Casper nu a atras atentia doar presei de specialitate, ci si a bookmakerilor. Astfel, casele de pariuri ne propun o varianta extrem de interesanta pentru anul in curs:


ruud


 

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc de 250 ron >> BONUS: Transmisiuni Live si Cote de Top

Sursa photo: http://www.ts.fi

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu