Manchester United cumpara de la Chelsea »» Mourinho a pus ochii pe un campion mondial dorit si de AC Milan

Trupa de pe Old Trafford si-a fixat deja tintele pentru aceasta vara, iar in capul listei de transferuri se afla un jucator al rivalei Chelsea. Mourinho si-a doreste pe Cesc Fabregas, jucator cu care a colaborat excelent pe durata ultimului sau mandat la timona londonezilor. 

Daca pretul de transfer cerut de Chelsea, aproximativ 30 de milioane de lire sterline, nu ar reprezenta o problema, nu la fel stau lucurile si in ceea ce priveste ofertele pe care Fabregas deja le are. Mijlocasul spaniol de 29 de ani este intens curtat de cateva luni de AC Milan. Mai mult, gruparea de pe San Siro ar fi stabilit primele contacte cu Chelsea, inaintand si o oferta cifrata la 27 de milioane de lire sterline. Suma ar putea creste, in conditiile in care noii proprietari ai clubului, grupul Sino – Europe Sports, vrea sa o transforme pe AC Milan intr-o forta a continentului.


Citeste si:

Decisiva va fi, in aceste conditii, alegerea lui Fabregas. Teoretic, Milan este spania fabregasdezavantajata in tratative, jucatorul,  campion mondial cu nationala Spaniei in 2010 si european in 2008 si 2012, fiind incantat de o noua colaborare cu Mourinho, pe care-l considera unul dintre mentorii sai.

Arsenal (2003-2011), Barcelona (2011 – 2014) si Chelsea (din 2016) sunt cluburile la care a activat Cesc Fabregas. Mijlocasul are 105 meciuri si 15 goluri pentru nationala Spaniei.

5.10 are cota Fabregas la Unibet pentru un gol in meciul West Ham – Chelsea (6 martie, ora 22:00) din etapa a 27-a de Premier League.   Profita de oferta Unibet: primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT. Click aici!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu