Olivier Giroud, Petr Cech si Nacho Monreal au participat intr-o campanie de sustinere a arbitrilor!

De multe ori ne suparam pe arbitri. Ii gasim tapi ispasitori fie atunci cand pierde echipa noastra favorita, fie atunci cand nu ne ies pariurile. Cateodata ducem lucrurile la extrem, acuzandu-i de coruptie. Dar oare cat de grea este cu adevarat meseria de arbitru? Cat de dificil este sa iei o decizie importanta intr-o fractiune de secunda? 

Olivier Giroud, Petr Cech si Nacho Monreal au dorit sa afle raspunsul la aceste intrebari, cele trei staruri de la Arsenal Londra acceptand invitatia casei de pariuri Betfair de a participa intr-o campanie de sustinere si formare a arbitrilor.


giroudParteneriatul pe care Betfair l-a incheiat cu organizatia „You are the Ref” (YATR) are ca scop strangerea sumei de 20.000 de lire de sterline ce urmeaza a fi donata scolilor de arbitraj. Casa de pariuri s-a angajat sa dea 10 lire pentru fiecare cartonas galben ce va fi acordat in meciurile de Premier League.

In nobila campanie a fost cooptat si clubul Arsenal Londra care prin Olivier Giroud, Nacho Monreal si Petr Cech si-a manifestat sustinerea. Cei trei au arbitrat un meci demonstrativ de amatori in care au jucat si doi fosti oficiali din Premier League: Mark Halsey and Glenn Turner. 


Nacho Monreal: „A fost greu pentru ca nu m-am asteptat la asemenea responsabilitate. Este foarte dificil pentru un arbitru sa ia repede o hotarare buna”.

Petr Cech: „Este bine pentru jucatori sa fie si de cealalta parte pentru a intelege cat de greu poate sa fie. Este multa presiune”.


Betfair i-a rugat pe Mark Halsey si Glenn Turner sa evalueze performantele elevilor lui Arsene Wenger in calitate de arbitri: „Scopul era sa evidentiem cat de complicata este meseria de arbitru. Cei trei baieti au facut o treaba buna. Au interactionat cu jucatorii si au avut pe fata acel zambet atat de necesar atunci cand arbitrezi un meci de fotbal”. 


Initiativa Betfair, sprijinita de YATR si Arsenal Londra, vine si pe fondul numeroaselor acuze aduse arbitrilor din Premier League in ultima vreme.


Deschide-ti acum un cont la Betfair si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 450 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Surse photo:

http://metro.co.uk

https://betting.betfair.com/

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu