Avancronica rundelor din Olanda si Belgia este AICI | Vezi cu cine vor evolua principalele favorite!

In Olanda campionatul urmeaza sa se reia in acest weekend. Campioana Feyenoord va evolua duminica, cand va primi vizita celor de la Twente. In acelasi timp, in Pro Division A, prima liga belgiana de fotbal, se va disputa runda cu numarul 3.

Eredivisie – etapa 1

Noul sezon din Olanda va fi deschis vineri, de la ora 20:00, cand Den Haag si Utrecht se vor confrunta pe Kyocera Stadion. Cu patru meciuri oficiale disputate deja in Europa League, formatia oaspete este usor favorita, insa gazdele au avut un parcurs perfect in amicalele disputate in aceasta vara. Sezonul a inceput deja si pentru Ajax, care au fost eliminati din preliminariile Ligii Campionilor de francezii de la Nice. „Lancierii” vor incerca sa se revanseze in fata fanilor sambata, cand se vor deplasa pe terenul lui Heracles. Cu o cota de 1.45 Ajax este favorita certa la victorie. Rivala din Eindhoven urmeaza sa evolueze in aceeasi zi, dar pe teren propriu. PSV va primi vizita lui Alkmaar, echipa pe care a invins-o in fiecare din ultimele 7 intalniri directe. „Ros-Albii” au nevoie de un rezultat pozitiv dupa infrangerile suferite in fata lui Osijek, in Europa League. 1.40 este cota pentru victoria gazdelor. Feyenoord va incepe cursa de aparare a titlului duminica. Twente se va deplasa pe De Kuip, insa tinand cont de rezultatele obtinute in partidele amicale sunt sanse destul de mici sa asistam la o surpriza. De altfel, bookmakeri ofera doar o cota de 1.25 pentru un succes al favoritilor.


Citeste si:

Pro Division A – etapa 3

Si in Belgia etapa va debuta inca de vineri. Club Brugge se va deplasa pe terenul liderului Waregem pentru o confruntare ce se anunta cel putin interesanta. Gazdele nu au castigat niciuna din ultimele 7 confruntari directe. Cu moralul refacut dupa succesul de la Eupen, oaspetii primesc o cota de 2.08 pentru un eventual succes. Runda continua sambata, cand Oostende si Waasland sunt pregatite sa asigure spectacolul in ultima partida a zilei. Eliminata prematur din Europa League, formatia gazda a evoluat in aceeasi nota si in campionat. In schimb adversara sa a obtinut doua puncte la capatul unor partide atractive: 3-3 cu Genk si 2-2 cu Mechelen. Cum ambele formatii sunt in cautare primei victorii cotele oferite pentru un eventual succes sunt extrem de atractive – 1.71 (Oostende), respectiv 4.70 (Waasland). Aflati in cautarea unui nou succes, Chipciu&co. se vor deplasa duminica, de la ora 19:00, pe terenul lui Charleroi. Cu toate ca are un inceput de sezon apropae perfect, Anderlecht nu va avea parte de o misiune usoara pe Stade du Pays. Gazdele s-au impus in prima runda cu scorul de 5-2 in deplasarea de la Mouscron. Un eventual succes al „Alb-Violetilor” primeste o cotatie de 1.88


Cotele sunt oferite de Unibet. La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu