2.Bundesliga: Liderul Bochum, meci greu în Renania de Nord-Westfalia

Al doilea eşalon valoric al fotbalului german programează azi patru partide din etapa a 8-a, intermediară.

Arminia Bielefeld – Bochum

Liderul VfL Bochum, singura echipă fără înfrângere din 2.Bundesliga în şapte runde, se deplasează la Bielefeld, unde va avea viaţă grea cu Arminia.

Verbeek www.telegraaf.nl

Trupa simpaticului antrenor olandez Gertjan Verbeek (foto), care a preluat VfL la 1 ianuarie anul acesta, pare însă în pierdere de viteză. Bochum n-a mai învins de două etape.

Locul 12, cu 8 puncte în 7 etape, cu doar un succes până acum, dar şi cu o singură înfrângere, Arminia vine după un egal, 2-2, la „locul 2”, Feiburg.

Formaţia lui Norbert Meier e neînvinsă de trei partide.

Kaiserslautern – Nurnberg

Kaiserslautern, locul 10 cu 9 puncte, fără victorie de trei etape (două înfrângeri şi un egal în ultimul meci), primeşte vizita lui 1. FC Nürnberg, locul 8 cu 10 puncte (vine după un succes, 2-0 acasă cu Sandhausen).

Karlsruher – Dusseldorf

Meci între vecine de clasament şi pe „Wildparkstadion” din Karlsruher, unde echipa locală (locul 15, 6 puncte) dă piept cu Fortuna Dusseldorf (locul 16, 5 puncte). Gazdele vin după trei înfrângeri consecutive, în timp ce Dusseldorf e neînvinsă de două etape (victorie şi egal).

Sandhausen – 1860 München

TSV 1860 München, echipă cu pretenţii, a început catastrofal sezonul. „Die Löwen” sunt pe penultimul loc, cu doar 3puncte şi, mai mult, n-au bătut pe nimeni în 7 etape.

TSV joacă azi în deplasare, la Sandhausen, locul 11 cu 8 puncte, care în ultimele patru jocuri a bifat două înfrângeri şi două remize.

Iată programul zilei (toate meciurile încep la ora 18.30):
Arminia Bielefeld – Bochum
Kaiserslautern – Nurnberg
Karlsruher – Dusseldorf
Sandhausen – Munchen 1860

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu