JO: Fulgerul Bolt va lovi din nou in finala probei de 200 de metri. Gatlin nu e prezent in ultimul act

Duelul dintre Usain Bolt si restul sprinterilor lumii continua vineri dimineata la ora 4:30 cand este programata finala masculina la 200 de metri.   


Rio: Distanta dubla, acelasi favorit. Merita sa te trezesti pentru a vedea finala de 200 de metri

In ultimul act vor alerga cativa atleti pe care i-am vazut la suta, dar avem si absente notabile. Bolt este favorit cert sa castige aurul pentru a treia oara si la aceasta proba. Sansele lui sunt mult mai mari ca la 100 de metri, unde in ultimul timp parca diferenta dintre jamaican si ceilalti nu mai era atat de mare. Detinatorul recordului mondial cu un timp de 19.19 stabilit la mondialele de la Berlin in 2009, Usain va concura intr-o finala in care lipseste rivalul sau principal din ultima perioada, Justin Gatlin, dar si compatriotul Yohan Blake care a fost vicecampion olimpic la Londra si atletul ce are in palmares a doua performanta all-time a probei. In aceste conditii, vedeta generatiei ce vine din urma, canadianul Andre De Grasse ni se pare a fi principalul contracandidat al „Fulgerului”.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet

Daca la suta de metri timpul cu care s-a castigat aurul nu a fost prea grozav, credem ca vineri dimineata se va alerga sub 19.50 daca cineva ii va pune probleme serioase lui Bolt. In mod normal jamaicanul ar trebui sa castige la o diferenta marisoara tinand cont ca mereu la 200 de metri s-a descurcat mai bine ca la suta datorita frecventei pe care doar el o are. De urmarit este si americanul LaShawn Merritt care a decis sa concureze si in aceasta proba desi rezultatele sale cele mai bune au fost obtinute la 400. La Rio, atletul s-a clasat pe locul 3 in proba turului de pista.


Cote-200 de metri masculin

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Usain Bolt – cota 1.03

Aur Andre De Grasse – cota 16.00, Locurile 1-3 – cota 1.10

Aur LaShawn Merritt – cota 26.00, Locurile 1-3 – cota 1.20


Sursa imagine: www.runnersworld.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu