2015 FIFA U-17 World Cup: Brazilia, acasa! Ne indreptam spre o finala africana! A doua din istorie! Azi, insa, toti ochii pe Mexic!

Campionatul Mondial de fotbal rezervat juniorilor U17 – editia 2015, gazduit de Chile, a programat aseara primele doua partide din sferturile de finala. Favoritele specialistilor, Nigeria si Mali, s-au impus si au obtinut biletele pentru semifinale.

Intr-un meci considerat o adevarata finala, Nigeria si Brazilia, cele mai titrate nationale la aceasta categorie de varsta, cu 7 titluri mondiale impreuna, au oferit un spectacol total pe „Estadio Sausalito” din Viña del Mar, in fata a 5.880 de spectatori. Nigeria, campioana mondiala de acum doi ani din Emiratele Arabe Unite, a inceput greu meciul, Brazilia ratand in primele 15 minute patru mari ocazii de gol.

La brazilieni a revenit capitanul Lincoln, absent in „sfertul” cu Noua Zeelanda din cauza cartonasului rosu primit in ultimul meci din grupa cu Guinea. Jucatorul lui Gremio a facut insa un meci slab. Dupa startul slab, Nigeria si-a revenit si a avut cinci minute de senzatie, intre minutele 29 si 34, marcand de trei ori, prin Osimhen, Michael si Anumudu. Primul a reusit golul cu numarul 8 la acest turneu final! Scor final, Brazilia – Nigeria 0-3.

In al doilea meci al zilei, pe „Estadio Municipal Nelson Oyarzún Arenas” din Chillán, in fata a 5.222 de spectatori, Mali (foto), marea revelatie a editiei din acest an, nationala prezenta abia la al doilea CM U17, a trecut de Croatia, care n-a mai repetat prestatiile din ultimele doua partide, cand a invins Nigeria si Germania. Mali s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Koita (20).

Diseara sunt programate ultimele doua „sferturi” (competitia e transmisa in direct de Eurosport:
21.00
Ecuador – Mexic
Estadio Municipal Francisco Sánchez Rumoroso, Coquimbo
Arbitru: Ruddy Buquet (Franta)
– invingatoarea va da piept pe 5 noiembrie cu Nigeria
– Mexic e vicecampioana mondiala de acum doi ani

00.00
Belgia – Costa Rica
Estadio Municipal de Concepción, Concepción
Arbitru: Janny Sikazwe (Zambia)
– invingatoarea se va confrunta cu Mali, tot pe 5 noiembrie

Tintarul semifinalelor arata ca la editia din acest an ne putem astepta la o finala africana, a doua din istorie dupa cea din 1993, din Japonia, cand in ultimul act al competitiei s-au confruntat Nigeria si Ghana. Nigeria a invins atunci cu 2-1!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu