Premier League 2018/2019 – Pep Guardiola se teme de Liverpool! Vezi ultima declaratie a tehnicianului iberic alaturi de principalele cote ale urmatoarei stagiuni!

Actuala stagiune din Premier League este extrem de aproape de final, iar bookmakerii deja isi fac calculele pentru sezonul urmator! In continuare, va vom prezenta cotele pentru principalele favorite ale stagiunii urmatoare, cat si o declaratie data de Pep Guardiola referitoare la principalul adversar al celor de la Manchester City.


Pep Guardiola se teme de Liverpool

Pep Guardiola, antrenorul „cetatenilor” a declarat pentru presa locala faptul ca Liverpool va fi un adversar extrem de important in urmatorul sezon pentru castigarea titlului in Premier League. Ibericul a subliniat ca „In acest sezon Liverpool a fost un adversar pe cinste si sunt sigur ca in urmatoarea editie de campionat <cormoranii> vor fi contracandidatii principali pe care-i vom avea”.

De asemenea, Guardiola a lasat sa se inteleaga faptul ca cele 25 de puncte pe care in acest moment le are City in plus fata de Liverpool nu reflecta diferenta de valoare dintre cele doua formatii.

In viziunea bookmakerilor asupra sezonului urmator, Manchester City este cotata cu prima sansa in vederea obtinerii celui de-al doilea titlu consecutiv, triumful „cetatenilor” fiind listat la o cota de 1.70. Formatia pregatita de Jurgen Klopp este cotata cu sansa a doua – cota 6.75, in vreme ce Manchester United completeaza „podiumul favoritelor la titlu” – cota 7.25.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Cotele la titlu in Premier League – editia 2018/2019


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu