Premiile Oscar 2019: „Green Book” este favorit pentru „cel mai bun film”, iar Rami Malek si „Bohemian Rhapsody” tintesc premiul categoriei „cel mai bun actor”! Ai AICI principalele cote!

Luni, incepand cu ora 03:00 – ora Romaniei, va avea loc ceremonia Oscar 2019. Echipa Pariuri1x2 va prezinta principalele cote ale peliculelor favorite in vederea castigarii premiilor.


Premiile Oscar 2019
Cel mai bun film

„Roma” este de departe filmul favorit al bookmakerilor pentru castigarea celui mai ravnit Oscar. Potentialul succes al peliculei este cotat cu 1.45 de Unibet, in vreme ce principalul rival este „Green Book” – cota 3.50. In continuare, regasim filmul „The Favourite” incheie „podiumul favoritilor”, cu o cota de 18.00. BlacKKKlansman primeste cota 29.00, in vreme ce peliculelor Black Panther si Bohemian Rhapsody le este atribuita cota 31.00.

Parerea criticilor de film

Dupa parerea criticilor de film, „Roma” are drept un punct forte princpal: regia. In acelasi timp, „Bohemian Rhapsody” nu este vazut ca un candidat serios, in ciuda castigarii Globului de Aur, deoarece nu aduce nimic nou ca executie regizorala, in vreme ce pelicula „A Star Is Born” este considerata doar un remake adaptat timpului prezent.

Cel mai bun actor

In ciuda faptului ca „Bohemian Rhapsody” nu este cotat nici pe departe cu sanse reale la castigarea Oscarului pentru cel mai bun film, principalul actor, Rami Malek, este in „pole-position” pentru cucerirea trofeului de „cel mai bun actor” – cota 1.12, in  vreme ce Christian Bale din „Vice” primeste cota 3.50.

Cea mai buna actrita

Glenn Close – „The Wife”, primeste cota 1.12, in vreme ce Olivia Colman – „The Favourite” , cota 6.00 si Lady Gaga „A Star is Born” – cota 18.00, completeaza lista favoritelor.


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu