Davy Klaassen a lasat Everton pentru Werder Bremen | Ultimele transfeuri din Bundesliga sunt AICI!

In pregatirea noului sezon echipele din Bundesliga sunt foarte active pe piata transferurilor in aceasta perioada. Ultima mutare a fost facuta de Werder Bremen, care l-a adus pe Davy Klaassen de la Everton.

In pofida faptului ca are doar 25 de ani, olandezul are de partea sa o vasta experienta. Klaassen a strans 180 de prezente in tricoul lui Ajax, inainte de a se transfera la Everton in vara lui 2017. Schimbarea pare ca nu a fost una de bun augur. Doar de 16 ori a imbracat tricoul lui Everton, atat in campionat, cat si in cupele europene. Tot atatea prezente a reusit sa stranga si la nivel international.

Florian Kohfeldt, antrenorul lui Werder Bremen, dar si Frank Baumann, directorul sportiv, s-au aratat incantati de transferul efectuat. „Suntem fericiti ca am gasit tipul de jucator pe care il cautam. Davy aduce cu el multa calitate, talent si experienta. Este un jucator care va ajuta echipa inca din prima zi”, a declarat Baumann.


La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON!


Bayern Munchen nu a stat nici ea degeaba, reusind sa-si asigure serviciile tanarului Alphonso Davies. In varsta de doar 17 ani, canadianul a semnat un contract valabil pana in vara lui 2023. In acest an a evoluat pentru Vancouver Whitecaps FC, formatie pentru care a marcat trei goluri in 20 de partide. Daca Bayern se gandeste si la viitor, Hoffenheim incearca sa-si intareasca compartimentul defensiv. In acest sens, Julian Nagelsmann a confirmat transferul fundasului ganez, Kasim Adams Nuhu, de la Young Boys. Nuhu a evoluat de 69 de ori pentru elvetieni de la transferul acestuia in 2016.

De asemenea, Borussia Monchengladbach si-a asigurat serviciile atacantului francez Alassane Plea. In sezonul precedent, Plea a marcat 16 goluri pentru Nice in Ligue 1, fiind al doilea marcator al echipei dupa Balotelli. Francezul a semnat un contract valabil pe urmatorii cinci ani.


Citeste si:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu