Claudio Pizarro revine la Bremen | Detaliile transferului sunt AICI!

Dupa ce in urma cu doar cateva zile l-a transferat pe Davy Klaassen, Werder Bremen continua sa se intareasca. Dupa aventura nereusita de la Koln, Claudio Pizarro va evolua in ultimul sezon al carierei pe „Weserstadion”.


La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON!


Ajuns la aproape 40 de ani, pe care ii va implini in octombire, atacantul peruan a revenit pentru a cincea oara in cariera la Bremen. De-a lungul carierei, in Bundesliga a strans 206 prezente pentru Bremen, perioada in care a marcat nu mai putin de 106 goluri. „Sunt incantat sa ma alatur din nou echipei si sa-mi inchei cariera la clubul la care am debutat in fotbalul european. M-am intors sa inscriu goluri si sun convinsa ca vom avea parte de un sezon bun”, a declarat Pizarro >>> 1.65 este cota la Unibet pentru varianta” Werder se va clasa mai bine ca Hertha la finalul sezonului”.

In editia precedenta a evoluat pentru Koln, formatie cu care a retrogradat la finalul sezonului. In cele 16 prezente in tricoul „tapilor” a marcat doar un singur gol. Astfel, „alb-verzii” continua sa se intareasca in vederea noului sezon, dupa ce in prealabil i-au adus pe Kevin Mohwald (Nuremberg), Martin Harnik (Hannover), Felix Beijmo (Djurgarden), Yuya Osako (Koln) si Davy Klaassen (Everton).


Citeste si:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu