Cei mai prolifici din Europa | Jadon Sancho și Paco Alcacer au depășit chiar și duo-ul Neymar – Mbappe!

Jadon Sancho și Paco Alcacer au contribuit la propulsarea Borussei Dortmund din acest sezon, dar mai mult de atât, cei doi s-au dovedit atât de eficienți încât nicio altă ofensivă nu se poate compara cu aceștia. Nici măcar cea formată din cei mai scumpi jucători din istorie.


Sportingbet este casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri si oferte speciale, pe piata din Romania! Daca plasezi cat mai multe pariuri multiple cu doua sau mai multe selectii (fiecare selectie la cote de minim 1.50), primesti un pariu gratuit de pana la 200 RON zilnic! In plus, Sportingbet ofera si un bonus de ‘bun-venit’ clientilor noi, disponibil la activarea contului, pana la 200 de RON. Un alt beneficiu la Sportingbet il reprezinta cotele marite zilnice! Agentia iti ofera cote mai mari pe anumite evenimente, oferind valoare celor care urmaresc cele mai bune castiguri. Nu lipsesc din oferta pariurile din sfera politicului si a divertismentului.


Alcacer și Sancho și-au trecut numele pe lista marcatorilor și în ultimul succes obținut de BVB, 4-0 pe terenul lui Stuttgart. În timp ce primul a deschis scorul în minutul 3, ibericul a dus scorul la 3-0, doar 22 de minute mai târziu. Astfel, cei doi au marcat nu mai puțin de 9 goluri în cele 8 etape scurse din acest sezon. Mai mult de atât, englezul a contribuit și cu șase pase decisive de gol.

Poate că această statistică nu pare una foarte impresionantă, dar trebuie să luăm în calcul faptul că cei doi au început doar în trei rânduri din postura de titulari. Ce e drep, Neymar și Mbappe au contribuit la 23 de goluri în acest sezon, dar au avut nevoie de 1,203 de minute de joc pentru a face asta. Prin comparație, Sancho și Alcacer au evoluat doar 430 de minute.

Astfel, dacă Neymar și Mbappe au contribuit la un gol la fiecare 52 de minute, Sancho și Alcacer au făcut-o la fiecare 28 de minute.

Cu toate că PSG deține un lot cu adevărat stelar, în Bundesliga plouă cu goluri din partea unor jucători a căror valoare de piață nici nu se apropie de sumele plătite de gruparea franceză pe transferuri. Semn că în fotbal de multe ori nu este vorba doar despre cifre.


Citește și:

Pariază la Sportingbet – 200 de ron BONUS!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu