BOOOM: Biletul BONUS DUBLU al weekendului a fost CASTIGATOR! Cota finala: 165!

Zi de zi, ora de ora, redactia site-ului pariuri1x2 este alaturi de tipsterii din Romania. Predictiile pe care le oferim sunt de top, iar acest lucru se vede in castigurile pe care fiecare din voi le bifeaza. Uneori, insa, ne autodepasim!

Asa s-a intalmplat chiar in weekend abia incheiat. Inca de vineri, pe pariuri1x2.ro a fost publicat un bilet de tipul BONUS DUBLU, extras din oferta agentiei eFortuna, singura, de altfel,  care propune o astfel de varianta de pariere. Nu mai putin de 20 de meciuri au fost selectate, tocmai pentru ca acest combo sa se incadreze in promotia BONUS DUBLU 100%. Norocul si inspiratia au fost de partea noastra, toate cele 20 de pariuri fiind castigatoare!  Astfel, cota finala a biletului a urcat la excelenta valoare de 165.42! 


Click aici si intra pe site-ul eFortuna! Daca nu ai cont, inregistreaza-te AICI si beneficiaza de cei 300 de lei cashback pentru clientii noi.


Despre conceperea bibletului

Pana acum, fiecare selectie de pe biletul in bonus dublu trebuia sa fie in cota minima de 1.25 si de multe ori se intampla sa scada una sau mai multe cote pana ajungeam la agentie sa plasam biletul. Acum lucrurile s-au schimbat si putem paria pe orice selectie vrem, indiferent de cota. Ba mai mult, nu e nevoie sa mergem pana la agentie sa plasam biletul pentru ca putem paria online, direct pe platforma eFortuna. 

De asemenea, chiar daca pierdem o selectie de pe bilet, tot castigam o suma buna de bani. Pentru ca acest combo avea o cota finala de peste 100, in cazul in care ratam un pariu, eFortuna ne-ar fi asigurat de 5 ori miza plasata. 

Nu ne oprim aici. Asa cum am spus, suntem alaturi de pariorii din Romania, 365 de zile pe an, tinta fiind una precisa: PROFITUL DIN PARIURI!  Acesta vine prin intermediul pronosticurile de pe site, dar si cu ajutorul celor din emisiunea UN PONT PE ZI, difuzata de luni, pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 24:00. De asemenea, va invitam sa va abonati la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2! 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 31 1


Lasa un comentariu