300.000€ Gtd cu doar 888€ la 888poker LIVE Bucuresti, intre 4 si 10 martie! Calificarile online ruleaza non-stop

Sezonul live 2019 in Romania si-a turat deja motoarele in ianuarie la NetBet Open Bucuresti si in februarie la Unibet Open Sinaia, in doua festivaluri de mare succes.

In luna martie, PokerFest mareste miza: 300.000€ in premii garantate doar in Main Eventul 888poker LIVE Bucuresti! Turneul cu buy-in de doar 888€ este doar unul din cele 14 evenimente – side-eventuri si sateliti – ce vor avea loc in cadrul seriei de turnee 888poker LIVE intre 4 si 10 martie la Hotelul Intercontinental din capitala.

Va fi din nou un festival cu larga participare internationala (la Unibet Open Sinaia au venit jucatori din peste 30 de tari), organizat de echipa noastra in colaborare cu cei de la 888poker.

Iata cele mai tentante doua argumente ale celor care sub nicio forma nu vor rata acest festival:

  • Raportul intre garantia in Main Event si buy-in. Cu doar 888€ taxa de intrare si 300.000€ in garantii, turneul este nepretuit pentru orice jucator de poker care doreste sa-si multiplice masiv bankrollul cu o investitie in zona medie a turneelor middle-stakes;
  • Campania de calificari online care pleaca de la doar UN CENT. Jucand pe 888poker, oricine poate obtine in avans fie un tichet de 1.000$, fie un pachet complet de 1.900$, urmand sa joace Main Eventul cu o imensa valoare adaugata, plecand de la sistemul de calificari „Steps” de pe 888poker.

Nu in ultimul rand, dealurile de cazare, locatia la indemana a festivalului, multimea de sateliti live, jocurile de cash spumoase, petrecerile jucatorilor care vor aduce comunitatea impreuna, relaxarea la doi pasi de Centrul Vechi fac din acest festival o destinatie care nu trebuie ratata de niciun iubitor al pokerului – live si online.

Main Eventul va debuta cu patru flighturi de start pe 6, 7 si 8 martie (doua in ultima zi, cu 1D in format turbo), iar finala se va disputa pe 10 martie. Vor fi 30.000 de fise la start, reentry-uri la discretie si niveluri de 40 de minute.

Pe langa turneul principal, vor mai fi inca sase side-eventuri pentru toate buzunarele, culminand cu High Rollerul de 1700€, dar si o multime de sateliti live.

Iata aici mai multe detalii despre acest eveniment, iar aici datele de contact pentru cei care s-au decis si vor sa discute amanunte privind cazarea si alte chestiuni cu care vor dori sa o bombardeze pe Laura Olteanu, sefa PR-ului nostru, care sta mereu cu telefonul de serviciu pornit.

Va asteptam asadar din 4 martie la Inter, insa pana atunci va sfatuim sa intrati in vasta campanie de calificari de pe camera online 888poker!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 5 1


Lasa un comentariu