EXCLUSIV: Câinii nu au mai rezistat umilinței de la Ovidiu cu Viitorul și au vrut să oprească meciul »» Pariuri 1X2 îți oferă în EXCLUSIVITATE filmul cu incidentele!!!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
0 0

Câinii nu au mai rezistat umilinței de la Ovidiu cu Viitorul și au vrut să oprească meciul! Pariuri 1X2 îți oferă în EXCLUSIVITATE filmul cu incidentele de la Ovidiu unde nici măcar Florin Prunea nu a reușit să-i potolească pe ultrași fiind izgonit din peluză. La finallul meciului președintle formției Dinamo le-a dat dreptate fanilor.
„Trebuie să-i înţelegem şi pe suporteri când se manifestă. Din punctul meu de vedere, au fost civilizaţi, am stat de vorbă cu ei, s-au evacuat în linişte şi au plecat acasă. Nu ei sunt vonovaţi, noi suntem, cei care suntem în momentul de faţă aici. Oamenii au fost civilizaţi, suporterii lui Dinamo nu mai au răbdare, dar cred că au avut o atitudine civilizată. Dacă aceasta va fi soluţia, să plec de la Dinamo, probabil va veni şi ea, dar eu nu voi renunţa şi nici antrenorul nu va renunţa, pentru că am venit aici să facem o treabă. Va fi mult mai greu fără suporteri, dar până al urmă tot o vom face. Oamenii au dreptate, sunt oameni civilizaţi, care au afaceri, nu sunt nişte vagabonzi, sunt oameni care au familii acasă, au copii, oameni care cheltuie milioane în fiecare săptămână şi trebuie să-i respectăm. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat şi îmi cer sczue în numele tuturor. Când voi simţi că nu se mai poate face nimic, eu voi pleca. Nu vreau să mai trăiesc ce am trăit la Ovidiu!”, a declarat Florin Prunea.
La Ovidiu Dinamo a cedat cu 5-0 cu Viitorul. Golurile constănțenilor au fost marcate în acest duel de Iancu (min.9, 69), Ganea (min. 48), Calcan (min. 66), Eric (min. 70).
Este pentru prima dată după cinci ani când „câinii” pierd un duel la o diferență de cinci goluri, precedenta umilință fiind un 6-1 administrat de Astra la Giurgiu.

 

 

 

 

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Următorul meci al formației Dinamo București în Liga 1 va avea loc duminică, 21 iulie de la ora 21:00 cu Universitatea Craiova, dueul fiind pe Național Arena.

D 21:00 Dinamo București- Universitatea Craiova 2.70 3.15 2.75
Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  •  Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești niciun „cod special” la depunere.
  •  Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu