FC Barcelona renunta la Coutinho! Aceasta s-a reorientat catre alti 3 jucatori ce i-ar putea aduce pe Nou Camp!

In ultima perioada FC Barcelona facut tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-l transfera pe Philippe Coutinho de la Liverpool. Totusi, transferul acestuia a intrat in impas, iar „Blaugrana” se paote reorienta catre alti trei jucatori pe ultima suta de metri.


Variantele alternative pentru FC Barcelona

Dupa ce „cormoranii” de la FC Liverpool au respins in repetate randuri ofertele venite din partea Barcelonei, echipa din Catalunya se poate reorienta catre alti 3 jucatori europene, conform celor de la „El Mundo Deportivo”. Acestia sunt nimeni altii decat Paulo Dybala – Juventus, Antoine Griezmann – Atletico Madrid si Thomas Lemar – AS Monaco.

Avand in vedere faptul ca Dybala si Griezmann sunt multumiti de cluburile la care activeaza si si-au reinnoi recent contractul, este cel putin greu ca acestia sa aterizeze pe Nou Camp, Juventus si Atletico dorind un „jackpot absolut” pentru cei 2 jucatori de 5 stele. Astfel, cea mai viabila varianta ramane cea a aducerii lui Lemar in Barcelona, existand surse conform carora echipa lui Valverde l-a ofertat deja. Totusi, tinand cont de faptul ca AS Monaco deja a respins oferte de la Arsenal si Liverpool pentru serviciile jucatorului monegasc ramane de vazut cum vor decurge lucrurile in zilele urmatoare.

Cotele oferite pentru castigarea Ligii Campionilor


Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Citeste si:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu