La Liga este la picioarele noastre! 3 din ultimele 4 bilete oferite de Pariuri1x2 au fost CASTIGATOARE!

Barcelona - real sociedad

Pronosticurile pe care redactia noastra le-a oferit in ultima perioada pe La Liga ne-au adus un profit SUBSTANTIAL! Nu mai putin de 3 din precedentele 4 bilete oferite de Pariuri1x2 au fost CASTIGATOARE!


Primul bilet – CASTIGATOR

Pe biletul ce a „deschis” perioada formidabila s-au regasit atat partida in care Real Madrid a invins-o cu 5-2 pe propria arena pe Sociedad, cat si marea surpiza pe care a izbutit-o Alaves, ce a invins-o pe Villarreal in deplasarea. Totusi, pronosticul nostru a viztat totalul golurilor, „dribland” astfel surpriza.

Al doilea bilet – CASTIGATOR

Al doilea weekend ce ne-a adus profit a debutat cu victoria la limita a celor de la Alaves pe propria arena impotriva echipe lui Florin Andone, scor 1-0 – si de aceasta data echipa noastra a preferat totalul goluri, mizand pe pronosticul „sub 1,5 goluri in prima repriza”. In continuare, am pronosticat perfect duelurile Atletico – Bilbao, Betis – Real si Getafe – Celta Vigo.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Al treilea bilet – PIERZATOR

In cautarea celui de-al treilea bilet consecutiv castigator a stat evolutia Barcelonei, ce a facut spectacol impotriva Gironei. Noi am ales pronosticul „sub 4,5 goluri” – direct proportional cu jocul prestat de cele doua echipe in perioada anterioara intalnirii, insa „extraterestrii” s-au impus in final cu 6-1. Acesta a fost si singurul pronostic pierzator de pe biletul nostru

Al patrulea bilet – CASTIGATOR

In final, in acest weekend campionatul spaniol ne-a adus din nou profit. Pe biletul nostru s-au regasit atat victoria Valenciei, cat si spectacolul partidele in care au fost angrenate Real Madrid, Sociedad si La Coruna. Astfel, bifam nu mai putin de 3 bilete CASTIGATOARE din ultimele 4 oferite!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu