Gura de oxigen pentru Jiangsu Suning si Cosmin Olaroiu. Formatia pregatita de catre antrenorul roman a obtinut 3 puncte in urma duelului cu Henan Jianye!

Astazi, incepand cu ora 14:35, se va disputa partida Henan Jianye – Jiangsu Suning, din cadrul primei divizii din China.


Desfasurarea partidei Henan Jianye – Jiangsu Suning

Formatia pregatita de catre Cosmin Olaroiu a inceput extrem de bine partida. Jiangsu si-a creat o sumedenie de ocazii in prima repriza, reusind sa deschida scorul in minutul 17 prin Li Ang.

In actul secund, elevii antrenorului roman s-au concentrat pe conservarea rezultatului si pe jocul de contra-atac. Astfel, Jiangsu a beneficiat de un penalty ratat in minutul 72 prin Teixeira, fostul jucator al Sahtiorului.

In final, subliniem faptul ca Jiangsu si-a pastrat pozitia a patra in campionat in urma celor 3 puncte obtinute. Aceasta se afla la 6 lungimi distanta fata de liderul Shandong Luneng si la 4 puncte in urma celor de la Beijing Guoan, ultima echipa aflata pe o pozitie ce asigura prezenta in Liga Campionilor a Asiei.

Nota: Ocupanta pozitiei cu numarul 3 din campionatul chinez, Beijing Guoan, o va intalni maine pe Hebei incepand cu ora 14:35. In cazul care formatia din capitala Chinei se va impune, distanta dintre ea si Jiangsu Suning se va mari.


Winmatsers: Winmatsers: Revendică bonusul la înscriere de 100% până la 555 RON!


Cotele partidei Beijing Guoan – Hebei


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu