4 echipe se lupta pentru semnatura lui Kyrie Irving | Vezi cum se prezinta cotele bookmaker-ilor!

Kyrie Irving este fara indoiala unul dintre cele mai importante nume pentru care echipele din NBA se vor lupta sa ii obtina semnatura in aceasta vara. Unibet a pregatit o serie de cote pentru cele mai probabile destinatii ale fostului jucator de la Boston Celtics.


In urma cu doua sezoane, Kyrie Irving a cerut conducerii celor de la Cleveland Cavaliers sa fie transferat, deoarece nu isi mai doreste sa evolueze pentru echipa cu care a castigat un titlu in NBA. Acesta a fost inclus intr-un schimb cu Boston Celtics, unul care a implicat aducerea in Cleveland a lui Isiah Thomas, alaturi de alti doi jucatori. Kyrie a semnat pentru doua sezoane cu formatia din TD Garden, contract care se va incheia in aceasta vara, Irving avand optiunea de a prelungi intelegerea sau de a deveni jucator liber de contract.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!


Unul dintre motivele principale pentru care a semnat cu Celtics a fost faptul ca si-a dorit sa conduca de unul singur o echipa, dupa ce in Cleveland s-a aflat „sub aripa” lui LeBron James. Kyrie a vrut sa demonstreze ca poate fi un lider, insa rezultatele pe care le-a obtinut cu Celtics nu au fost tocmai convingatoare. Daca in primul an nu a putut evolua in playoff, fiind in recuperare dupa o interventie chirurgicala, Irving a fost prezent pe teren in intreg sezonul actual, unul in care si-a condus echipa doar pana in runda a doua a playoff-ului, acolo unde Boston Celtics au cedat cu scorul de 1-4 la general in fata celor de la Milwaukee Bucks.

Nu doar rezultatele au fost o problema pentru Kyrie, ci si faptul ca acesta nu a parut sa isi fi convins coechipierii in ceea ce priveste calitatea sa ca lider. De asemenea, mai multe declaratii oferite de Irving jurnalistilor, in legatura cu situatia sa din vara viitoare, au contribuit si ele la ruptura dintre Kyrie si trupa din Boston.

Stephen A. Smith, jurnalist sportiv pentru ESPN, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate faptul ca sursele sale il dau pe Irving ca si transferat la Brooklyn Nets, desi asteptarile au fost si sunt in continuare ca New York Knicks sa fie cea mai probabila destinatie pentru fostul jucator de la Boston Celtics.

4.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Brooklyn Nets sa fie viitoarea echipa a lui Kyrie Irving



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu