Euro 2016, Grupa C: Polonia, surpriza intrecerii? Analiza, informatii, cote!

Incepand cu data de 10 iunie, timp de luna, microbistii din intreaga lume vor fi conectati la intensitatea mult asteptatului EURO 2016. In premiera  vor fi 24 de echipe, impartite in 6 grupe, practic, doar 8 eliminate din faza grupelor.  Cristian „Ygrek” Lovin, vechiul nostru prieten si colaborator, prefateaza fiecare grupa a competitiei.

Grupa C – componenta si programul meciurilor:

ccc12

Germania
Cu o cota de 5.00, este a doua favorita la castigarea turneului, dupa tara organizatoare. Fara indoiala, Germania este o echipa foarte puternica, aspect care nu ne surprinde. Sunt insa si o serie de factori care ne indica sa fim precauti cu pariurile pe acesta nationala. Lahm si Klose sunt la ”pensie” , iar Schweinsteiger este departe de forma din 2014.  Schimbarea generatiilor, chiar printr-un proces lent, s-ar putea resimti.
Echipa arata bine robusta si letala in special de la mijloc in sus, acolo unde fanii „Mannschaft-ului” asteapta foarte multe de la Ozil . Punctul nevralgic il poate reprezenta insa apararea, mai ales cea de pe flancuri. Neuer este un portar formidabil, poate chiar cel mai bun din lume, dar are nevoie de sustinerea coechipierilor.

Germania: Neuer; Höwedes, Hummels, Boateng, Hector; Kroos, Khedira; Müller, Özil, Draxler; Gomez.

Ucraina
Calificata de pe locul 3 si avandu-i ca vedete pe  Andriy Yarmalenko si Yevhen Konoplyank, Ucraina spera sa ajunga departe. Grupa este insa foarte grea, iar ucrainienii vor trebui sa gestioneze si alte doua mari probleme: lipsa de siguranta a unei defensive subtiri si lente (defecte ce se vor evidentia foarte usor in meciurile cu Germania si Polonia), precum si numarul mare al veteranilor din lot, unii dintre acestia, in continuare, titulari incontestabili.

Ucraina: Pyatov; Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk; Stepanenko, Garmash, Rotan; Yarmolenko, Konoplyanka; Zozulya.

Irlanda de Nord
Kyle Lafferty este omul de care se leaga mai toate sperantele nord-irlandezilor. La nivel de club, el a marcat doar cinci goluri pentru cele trei cluburi din 2014 si pana acum, dar el a reusit 7 in jocurile pentru prima reprezentativa. Temperamentul sau a fost o problema in trecut, dar O’Neill a stiut sa-i canalizaze agresivitatea, Lafferty fiind determinant in destule partide.
Lipsa de talente este o mare problema pentru acesta nationala, care in plus are si o banca de rezerve foarte „subtire”. Irlanda de Nord s-a calificat la Euro 2016 dintr-o grupa usoara, dar vor parasi turneul final foarte devreme.

Irlanda de Nord: Carroll; Cathcart, McAuley, J Evans; McLaughlin, Norwood, McNair, Davis, Dallas; Ward, Lafferty.

Polonia
„Lesii” mizeaza pe unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii. Bineinteles este vorba de Robert Lewandowski,  jucator ce face furori in Bundesliga. Vorbim, insa, de o nationala a Poloniei ce nu duce lipsa de nume grele. Pe langa Lewa, ii mai amintim pe  Blaszczykowski, Piszczek, Krychowiak, Glik, Piszczek sau Milik, ultimul, la randul sau, golgeterul lui Alax.
Polonezii au terminat calificarile pe locul 2, in aceeasi grupa cu Germania, pe care o vor reintalni. Decisivul nu va fi insa, neaparat, cu nemtii, polonezii luptand pentru maximum de puncte in duelurile cu Ucraina si Irlanda de Nord. In ambele jocuri, au prima sansa la victorie.

Polonia: Fabianski; Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk; Błaszczykowski, Krychowiak, Zieliński, Grosicki; Milik, Lewandowski.


Ponturi de incercat, in cote Unibet – 150 RON Pariu Gratuit la prima depunere

Polonia marcheaza 4-5 goluri in faza grupelor – cota 3.50
Polonia – Irlanda de Nord, Polonia marcheaza peste 1.5 goluri – cota 2.00
Germania eliminata in sferturi – cota 4.50
Ucraina temina pe locul 3 in grupa C – cota 2.75

 

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu