Paraguay va presa pentru victorie cu Costa Rica in Copa America

Costa Rica si Paraguay se intalnesc in al doilea meci programat in Grupa A la Copa America, o „grupa a mortii” din care mai fac parte Statele Unite si Columbia.

Prin prisma componentei acestei grupe extrem de echilibrate, Costa Rica si Paraguay nu-si permit luxul unui rezultat de egalitate, asigurarea celor trei puncte inca de la prima aparitie pe teren fiind dezideratul ambelor echipe.


NetBet sparge banca pentru Euro 2016: Concurs cu premii de 4 milioane RON!!


Dupa o Cupa Mondiala 2014 spectaculoasa, cu eliminarile Angliei si Italiei, Costa Rica a dezamagit la ultimul turneu la care a participat, Gold Cup in 2015, cand s-a oprit in sferturi fara a fi castigat vreun meci in grupe.

Paraguayul nu traverseaza deloc o forma fericita, avand la activ o singura victorie in ultimele sase meciuri. Cu toate acestea, la Copa America echipa Paraguayului a reusit de fiecare data sa se mobilizeze si scoata rezultate neasteptate. In 2015 s-a clasat pe locul patru, dupa o finala mica pierduta cu Peru la loviturile de departajare, iar in 2011 a jucat finala mare.

Pentru Costa Rica absenta portarului Keylor Navas, accidentat la tendonul lui Achile, va reprezenta o mare problema. In locul acestuia va intra Danny Carvajal, jucator la Deportivo Saprissa. Tanarul atacant al lui Arsenal Joel Campbell va fi in aceste conditii jucatorul de urmarit de la costaricani. Bryan Ruiz si Celso Borges sunt alti doi jucatori exponentiali pentru formatia lui Oscar Ramírez.

La Paraguay veteranul Justo Villar reprezinta stalpul unei echipe din randurile careia nu lipsesc jucatori precum Paulo da Silva, Roque Santa Cruz, Lucas Barrios sau Raul Bobadilla.

Predictie Costa Rica – Paraguay

Costa Rica este favorita potrivit calculelor hartiei, dar absenta portarului Keylor Navas va cantari decisiv in economia partidei, iar Paraguayul este tipul de formatie care poate furniza surpriza printr-o victorie fie ea si la limita.

Echipe probabile

Costa Rica: Pemberton – Gamboa, Acosta, Duarte, Watson, Matarrita – Borges, Bolanos, Ruiz, Campbell – Saborio.

Pariaza la NetBet cota de 2,40 pe victoria celor din Paraguay

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu