Transferuri importante in NBA! Cum ne afecteaza pariurile?

Piata transferurilor din NBA este activa inca de la inceput. Se fac schimburi de jucatori, se intaresc loturi sau se indeparteaza acele elemente care n-au reusit sa se adapteze la echipele unde au activat, modificandu-se complet stilul de joc in multe cazuri. Asadar, pariorii trebuie sa fie pusi in garda inca din timp.

Unul dintre cele mai importante transferuri din sport, nu doar din baschet, este cel pe care l-au reusit vicecampionii de la Golden State Warriors prin achizitionarea lui Kevin Durant (MVP 2014). Dupa aceasta mutare cota californienilor la castigarea trofeului a scazut foarte mult, bookmakerii propunand in acest moment cifra 1,80. Cei de la Warriors isi maresc si mai mult deja extraordinara forta ofensiva prin obtinerea semnaturii lui Durant. Totusi, aceasta mutare, coroborata cu o evidenta dorinta de revigorare a echipei, i-a facut pe Steve Kerr & co. sa renunte la nume importante din sezoanele trecute precum Andrew Bogut, Harrison Barnes sau Marreese Speights; insa este prematur sa vorbim despre o subtiere a bancii celor de la Golden State, campania de transferuri fiind de-abia la inceput. De cealalta parte, ramane de vazut cum se vor adapta cei de la Oklahoma City Thunder dupa aceasta pierdere uriasa. In acest moment sunt sanse infime ca ei sa repete performanta din stagiunea trecuta atunci cand au reusit sa ajunga pana in finala conferintei din care fac parte (parcurs datorat in special cuplului Kevin Durant-Russell Westbrook).

Dezamagirea celor de la Sacramento Kings de a nu prinde nici macar play-offul a fost uriasa, mai ales ca au beneficiat de un lot competitiv. Astfel ca sefii de acolo s-au hotarat sa taie in carne vie si l-au adus pe antrenorul Dave Jorger care a reusit performante notabile in ultimii ani cu cei de la Memphis Grizzlies, trimitandu-l in acelasi timp pe capriciosul Rondo la Chicago Bulls, in ciuda faptului ca acesta a fost cel mai bun pasator din sezonul trecut de NBA. De asemenea, Regii i-au mai achizitionat si pe Arron Afflalo, Matt Barnes, Garrett Temple si Anthony Tolliver. Stilul celor de la Kings se va schimba dramatic ! Dintr-o echipa concentrata aproape exclusiv pe ofensiva, vom avea in sezonul urmator una bazata pe o defensiva solida, aceasta fiind abordarea lui Jorger la mai toata echipele unde a antrenat. Pariorii ar trebui sa uite de vremurile bune in care „overele” erau ca si castigatoare in meciurile in care cei de la Sacramento erau implicati.

New York Knicks este o alta echipa care cred ca s-a miscat bine pana acum pe piata transferurilor. An dupa an cei de acolo esueaza lamentabil, in ciuda faptului ca il au in echipa pe foarte talentatul Carmelo Anthony (de 9 ori selectionat in All-Star). Se pare ca de data aceasta isi doresc cu adevarat sa schimbe lucrurile, campania lor de transferuri din aceste zile fiind una intensa. Primele achizitii sunt cele ale lui Joakim Noah de la Chicago Bulls (jucator desemnat „best defensive player of the year” in urma cu cateva sezoane), Courtney Lee si Brandon Jannings, ultimul fiind un exceptional tanar point guard. Asadar, alaturi de Carmelo si Kristaps Porzingis vor evolua jucatori foarte valorosi care nu vor mai face ca New York Knicks sa fie victima tuturor. Pariorii sunt nevoiti sa ignore complet statistica in cazul lor ?

Cei din Boston l-au achizitionat pe centerul Al Horford, un jucator care a fost selectionat in echipa All-Star din anul trecut. Este mutarea de care surprinzatoarea formatie condusa de Brad Stevens (cel mai tanar antrenor din NBA) avea nevoie pentru a spera la mai mult decat simpla prezenta in play-off, opinie pe care o impartaseste inclusiv point guardul lor, micutul Isaiah Thomas.

Dupa retragerea din activitate a lui Kobe Bryant, cei de la Los Angeles Lakers au inceput procesul de reformare, miscandu-se foarte rapid pe piata transferurilor. Tinerilor si talentatilor jucatori care fac parte din actualul lot li s-au adaugat Timofey Mozgov, Luol Deng si Jose Calderon, toti jucatori experimentati si harsaiti in dispute importante. Asadar, daca pana acum LA Lakers era carne de tun in mai toate partidele, consider ca in urmatorul sezon ar trebui sa fim foarte precauti (mai ales in primele saptamani) si sa pariem cu foarte mare atentie.

Indiana Pacers l-a achizitionat pe Jeff Teague (ex Atlanta Hawks). Avand in vedere ca la cei din Indianapolis evolueaza Paul George, unul dintre cei mai explozivi jucatori din lume pe faza ofensiva, va fi foarte interesant de vazut cat de mult va creste procentajul de reusita al atacurilor acestora. In mod normal, ar trebui sa putem vorbi despre o echipa capabila sa marcheze peste 100 de puncte meci de meci, linie pe care Pacers s-a chinuit in multe randuri s-o depaseasca in sezonul trecut.

Alte mutari importante pana la data de 11.07.2016:

DJ Augustin, Bismack Biyombo si Jeff Green au semnat cu Orlando Magic.

Chandler Parsons a semnat cu Memphis Grizzlies.

James Harden si-a prelungit contractul cu Houston Rockets.

Joe Johnson, Boris Diaw si George Hill au semnat cu Utah Jazz.

Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Sursa imagine: http://neffworking.com/?s=durant

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu