Rogers Cup debuteaza peste o saptamana! Repeta Simona Halep performanta de anul trecut?

Primul turneu de categorie WTA Premier din cadrul Us Open Series va avea loc intre 25 si 31 iulie in Montreal, Canada. Se porneste catre sezonul american pe suprafata dura, organizatorii de la Rogers Cup punand la bataie premii in valoare totala de 2,413,663 de dolari

Openul canadian a debutat acum 135 de ani si este al treilea turneu ca vechime dupa Wimbledon si Us Open. Denumirea acestuia din prezent este „Rogers Cup”. Andrei Pavel reusea sa se impuna acolo in competitia rezervata baietilor, invingandu-l in finala pe Patrick Rafter, fiind singurul trofeu de categorie Masters din cariera sa.

Principalele favorite ale editiei de anul acesta sunt Serena Williams, Garbine Muguruza , Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber si Simona Halep.

Pentru Simona este un turneu foarte important, avand de aparat 585 de puncte WTA dupa ce anul trecut a ajuns pana in finala, fiind nevoita sa se retraga in setul decisiv contra Belindei Bencic din cauza unor probleme fizice. Jucatoarea din Romania le-a eliminat atunci pe Jelena Jankovic, Kerber, A. Radwanska si Sara Errani.

Irina Begu si Monica Niculescu sunt si ele prezente pe tabloul principal.

Rogers Cup a fost intotdeauna o competitie foarte interesanta cu o atmosfera aparte, in ultimii ani reprezentand tranzitia in cazul jucatorilor si jucatoarelor de top de la zgura/iarba europeana catre hard si catre continentul nord-american.

Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://www.skysports.com/

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu