Tecau si Mer(gem) catre o medalie: Dublul nostru in topul cotatiilor de la Rio!

In mai putin de o luna vor debuta jocurile olimpice de la Rio, casele de pariuri oferindu-ne deja cotele pentru cucerirea medaliilor. Una dintre cele mai interesante si asteptate probe este cea in care se vor infrunta multi dintre cei mai buni jucatori de tenis ai planetei.

inregistreaza-te - unibet

Sunt cateva nume importante care nu vor participa la Olimpiada din aceasta vara. In competitia rezervata baietilor, canadianul Milos Raonic si cehul Thomas Berdych, ambii in top 10 ATP, s-au hotarat sa nu faca deplasarea in Brazilia din cauza virusului Zika, in timp ce austriacul Dominic Thiem, locul 9 in clasamentul mondial, si-a facut un alt program pentru saptamanile care urmeaza. Tot din motive personale vor absenta si spaniolul Feliciano Lopez, americanii John Isner si Sam Querrey, carora li se adauga australienii Bernard Tomic si Nick Kyrgios.

Virusul Zika le-a speriat si pe cateva dintre jucatoare, Simona Halep fiind pana acum cel mai important nume din WTA care va absenta din aceasta cauza. Romancei i se adauga si Maria Sharapova, cea care acum patru ani castiga medalia de argint, suspendata pentru dopaj. Victoria Azarenka este insarcinata si nu va putea sa-si apere medalia de bronz pe care o detine in prezent.

Andy Murray reusea sa castige medalia de aur in proba de simplu de la Olimpiada din Marea Britanie de acum 4 ani dupa o finala jucata in fata lui Roger Federer, lupta pentru medalia de bronz fiind castigata de Juan Martin Del Potro in fata lui Novak Djokovic. La editia de anul acesta, liderul mondial, sarbul Novak Djokovic este cotat ca favorit, in timp ce campionul en-titre de la Wimbledon are sansa a doua. Roger Federer are o cota de 11,00 pentru a castiga medalia de aur.

favoritiolimpiada

In proba de simplu rezervata fetelor, Serena Williams este campioana in exercitiu, ea reusind sa o invinga pe Sharapova in finala de la ultimele Jocuri Olimpice. Si la aceasta editie este considerata favorita, avand o cota de 2,30 pentru o noua medalie de aur. Angelique Kerber este cotata cu a doua sansa, in timp ce poloneza Agnieszka Radwanska are cota 13,00 pentru a triumfa. Romania va fi reprezentata de Irina Begu si Monica Niculescu. 

niculeasca

In proba de dublu baieti, principalii favoriti sunt francezii Herbert/Mahut, urmati de fratii Bryan si fratii Murray. Atentia noastra se va indrepta care Florin Mergea si Horia Tecau. Romanii sunt favoriti numarul 5, avand cota 15,00 pentru a cuceri medalia de aur, 10,00 pentru cea de argint si 11,00 pentru cea de bronz.

tecau

Proba de dublu feminin se anunta a fi foarte interesanta, surorile Williams fiind cotate ca principale favorite. De altfel, americancele au cucerit aurul olimpic si in urma cu 4 ani. Irina Begu si Monica Niculescu vor face pereche in incercarea lor de a aduce o medalie Romaniei. 

begu

Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

 

Sursa imagine: http://bleacherreport.com

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu