4962 de variante de pariere pentru meciurile weekendului la Campionatul Mondial »» PROFITA!

Argentina - Haiti

Avem un weekend plin de fotbal de la Campionatul Mondial! Astazi se disputa primul derby al intrecerii: Cum se va descurca Spania, contra Portugaliei, cu Hierro numit la conducerea nationalei, in urma cu doar 3 zile?

Smabata avem o zi plina de meciuri. De la ora 13:00, cand incepe Franta – Australia si pana spre miezul noptii, dupa incheierea disputei Croatia – Nigeria, ne uitam doar la partide din cadrul Mondialului. Si ziua de duminica se anunta animata, in conditiile in care in turneu vor debuta doua dintre marile favorite la castigarea competitiei, Germania si Brazilia.

10 meciuri de Mondiale sunt programate in weekend, pentru care agentia Unibet a pregatit nu mai putin de 4962 de variante de pariere. Sunt disponibile variante clasice, de tip ”1×2” sau cele pe goluri, dar putem investi si pe o multime de pariuri speciale. Cornere, faulturi, posesie, cartoanase, performante echipa sau performante individuale jucator, toate aceste pariuri sunt oferite de Unibet, agentie care isi intampina noii utilizatori cu un pariu gratuit in valoare de 250 lei – Click aici!

4962 de variante de pariere pentru meciurile weekendului la Campionatul Mondial, in oferta agentiei Unibet!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu