Cele mai tari dueluri din weekend se vad gratuit pe net!

solisti

In acest weekend iubitorii sportului rege se pot delecte cu diverse derby-uri extrem de importante din cele mai importante campionate de fotbal ale Europei, dar si cu intalniri din campionatele secundare! Toate pot fi urmarite in direct complet gratuit pe Netbet TV alte cote !


Iata doar cateva dintre cele mai interesante meciuri pe care le poti urmari in weekend cu Netbet TV alte cote.

Cele mai importante dueluri din weekend ce pot fi urmarite in direct
alte cote Sa, 19:00: Fenerbahce – Trabzonspor
Cote Netbet: 1.71  3.85  4.60

Miza intalnirii dintre Fenerbahce si Trabzonspor este una aparte pentru gazde. Formatia gazda lupta „la distanta” cu Galatasaray pentru incheierea stagiunii pe podiumul campionatului din Turcia, Fenerbahce avand un avans de 2 puncte in fata marii rivale.

alte cote Sa, 21:00: Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund
Cote Netbet: 7.50  4.70  1.41

Din Turcia ne deplasam direct in Germania, unde Borussia Dortmund si Eintracht Frankfurt se vor lupta pentru cucerirea cupei. Chiar daca „galben-negrii” pleaca drept principali favoriti, Eintracht este recunoscuta drept o formatie ce deseori realizeaza surprize extrem de placute pentru proprii fani!

alte cote Sa, 22:00: Angers – Paris Saint-Germain
Cote Netbet: 19.25  7.50  1.14

Daca AS Monaco a dominat cu autoritate campionatul, campioana precedentului sezon, Paris Saint-Germain, se poate multumi doar cu castigarea cupei. Aceasta o va intalni incepand cu ora 22:00 pe surpriza Angers in marea finala.


Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 ron GRATUITI pentru ponturile tale!

De asemenea, mentionam faptul ca Netbet transmite competitii de prima liga precum cele din Spania, Franta, Germania, Italia, Anglia, Olanda, dar si divizia secunda a Angliei – Championship, alaturi de diverse cupe si amicale intre cluburi. In acelasi timp, Champions League si Europa League nu sunt neglijate!

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca poti urmari in direct in partidele transmise de Netbet TV alte cote este sa te conectezi pe cont si sa te asiguri ca ai o balanta mai mare de 1 RON / 1 EUR sau ca ai plasat un pariu in ultimele 48 ore de minim 5 RON (sau echivalentul in valuta).


alte cote  D, 17:00: Grasshoppers Zurich – FC Basel
Cote Netbet: 3.05  3.55  2.15

In Elvetia stagiunea se apropie de final, iar FC Basel este confirmata deja campioana. Totusi, in fiecare stagiune inclestarile impotriva „lacustelor” de la Grasshoppers au fost mai mult decat spectaculoase, iar un astfel de duel nu trebuie ratat!

alte cote D, 19:00: Gaziantepspor – Besiktas
Cote Netbet: 17.25  7.00  1.14

„Vulturii” au 4 puncte avans in fruntea clasamentului din Turcia cu doar 2 runde inainte de finalul stagiunii fata de Basaksehir. Astfel, singurul obiectiv viabil pentru „alb-negrii” pe terenul deja retrogradatei Gaziantepspor este obtinerea victoriei. In caz contrar, titlul ar putea fi pierdut pe ultima suta de metri!

alte cote D, 19:15: Benfica Lisabona – Vitoria Guimaraes
Cote Netbet: 1.32  4.55  9.25

Incununata deja „regina” in campionat, Benfica poate realiza eventul duminica. Ultimul hop peste care va trebui sa treaca campioana Portugalei este Vitoria Guimaraes, pe care aceasta a invins-o in precedentele 5 dispute directe!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu