Simona Halep nu participa la Rio, dar pregateste turneul Premier de la Cincinnati!

Dupa castigarea turneului de la Montreal si revenirea in top 3 WTA, Simona Halep are aproximativ doua saptamani de pauza. Jucatoarea din Romania nu participa la Jocurile Olimpice din Brazilia de teama virusului Zika, urmatoarea ei prezenta intr-o competitie oficiala fiind programata la jumatatea lunii august in turneul de la Cincinnati, Statele Unite ale Americii.

Daca Rogers Cup era o competitie foarte importanta pentru jucatoarea din Constanta, avand de aparat punctele obtinute anul trecut prin disputarea finalei, turneul din State nu este diferit din punctul acesta de vedere si asta pentru ca Simona a reusit in 2015 sa ajunga pana in ultimul act, pierzand in fata Serenei Williams cu scorul de 3-6, 6-7.


inregistreaza-te - unibet


Western & Southern Open, asa cum este denumita competitia de categorie Premier, pune la bataie 900 de puncte WTA si peste 2.500.000 de dolari.


 Citeste si:

• Fenomenul Pokemon Go asemanat cu Pique, Fellaini si altii! Intra si vei muri de ras!
• JO Rio 2016 : Spectacol in “Olympic Aquatics Stadium”! Phelps, favoritul publicului si al bookmakerilor!

Sportiva noastra le-a eliminat anul trecut pe hardul din Cincinnati pe Kristina Mladenovic, Andrea Petkovic, Anastasia Pavlyuchenkova si Jelena Jankovic.

Avand in vedere ca puternicul turneu din America va incepe exact la sfarsitul concursului olimpic, va fi foarte interesant de vazut ce jucatoare vor lua startul. Cele mai importante nume care pana in momentul de fata si-au confirmat prezenta sunt: Garbine Muguruza (favorita principala), Aga Radwanska, Angelique Kerber, Roberta Vinci si Petra Kvitova. Lista completa se poate vedea pe siteul oficial al competitiei.

Turneul din State face parte din cadrul US Open Series, competitie bonus de 5 saptamani ce are loc in fiecare an inainte de marele slam de la Flushing Meadows. Simona Halep este in prezent pe primul loc cu 100 de puncte, urmata de britanica Johanna Konta cu 95 de puncte si adversara romancei din finala de la Montreal, Madison Keys. 

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

 

Sursa imagine: http://radioresita.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu