JO Rio 2016: Andrei Gag este speranta atletismului romanesc. Vezi care sunt cotele sale pentru o medalie olimpica!

Daca la editiile precedente ale Jocurilor Olimpice delagatia Romaniei tintea foarte sus in probele de atletism, sansele pentru ca sportivii nostri sa cucereasca o medalie la Rio sunt extrem de reduse. Tara noastra va fi reprezentata de 22 de sportivi ce vor concura la 10 discipline. Sperantele cele mai mari se leaga de numele lui Andrei Gag, vicecampionul mondial la aruncarea greutatii. 


inregistreaza-te - unibet


Echipa olimpica de atletism care va participa la Olimpiada din Brazilia este: Elena Daniela Cirlan, Paula Claudia Todoran, Marius Viorel Ionescu, Nicolae Soare la maraton, Andreea Arsine, Claudia Nicoleta Stef, Ana Veronica Rodean la 20 km mars, Marius Cocioran, Narcis Stefan Mihailă 50 km marş, Alina Rotaru la saritura in lungime, Elena Andreea Panturoiu, Cristina Bujin şi Marian Oprea la triplusalt, Claudia Mihaela Bobocea, Florina Pierdevara la 800 m, Bianca Razor la 400 m, Andrei Gag la aruncarea greutatii, Ancuta Bobocel la 3.000 m obstacole, Sanda Belgyan, Anamaria Ionita, Andrea Miklos şi Adelina Pastor la ştafeta feminină 4×400 m.

La casele de pariuri, cei mai multi dintre acestia nici macar nu apar in lista cotelor la medalii in momentul de fata, fiind nevoiti ca mai intai sa depaseasca faza calificarilor.


 Citeste si:

• Baschet JO Rio 2016: Va oferim cele mai bune cote pentru partidele de astazi!
• JO: Ana Maria Branza si Simona Gherman ne pot aduce prima medalie

Totusi, il putem regasi pe Andrei Gag, singurul de la care putem spera la un rezultat extraordinar. Sportivul nostru a cucerit anul acesta medalia de argint la campionatele mondiale din Portland, Statele Unite, cu o aruncare de 20,89 metri. De asemenea, atletul legimitat la CSM Arad a reusit un loc 2 la Universiada din Beijing de anul trecut. Cu toate acestea, bookmakerii nu-i acorda prea mari sanse, avand cota 61,00 pentru a cuceri medalia de aur si 11,00 pentru a terminina intre primii 3. 

Nivelul slab al atletilor romani se poate evidentia chiar dintr-o declaratie pe care Andrei Gag a dat-o pentru Agerpres in urma cu o saptamana: „Greu de spus daca atletismul se va intoarce cu o medalie de la Rio, dar noi speram”.


AndreiGag


JO 2016: Nu ai cum sa pierzi cu Murray! Vezi in continuare de ce

Sursa imagine: http://fluierul.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu