Simona Halep are cota 6,00 pentru a se impune pe hardul de la Cincinnati!

Casele de pariuri au afisat cotele pentru castigarea titlului WTA de la Cincinnati! Simona Halep este a doua favorita pentru a se impune pe hardul din Statele Unite ale Americii, avand o cota de 6,00 la Unibet. O putem urmari pe jucatoarea noastra la DolceSport in competitia care va debuta luni, 15 august. 


inregistreaza-te - unibet


Sportiva din Constanta a terminat victorioasa turneul de categorie Premier de la Montreal, desi pornea cu o cota de 13,00, facandu-i fericiti pe cei care au avut incredere in ea.

In 2015, Simona a pierdut finala de la Montreal disputata in compania Belindei Bencic, depasind anul acesta performanta de atunci la capatul unei victorii obtinute in fata americancei Madison Keys. Tot in 2015, Halep a ajuns pana in ultimul act al turneului de la Cincinnati, acolo unde a fost nevoit sa se incline in fata Serenei Williams. Va reusi constanteanca sa repete istoria si sa faca inca un pas inainte fata de anul precedent? 


 Citeste si:

• Steaua Bucuresti – Manchester City: Mizeaza pe scorul corect si castiga sume importante!
• JO: Finala la barna e ultima sansa a Romaniei de a castiga o medalie la gimnastica

Halep a pornit la Montreal de la cota 13,00, aceasta scazand pana la 7,00 atunci cand Serena si-a anuntat retragerea. De data aceasta lucrurile sunt oarecum pe dos, americanca anuntandu-si prezenta la Cincinnati cu putine zile inainte de startul competitiei, dorindu-si probabil sa-si apere trofeul cucerit la editie precedenta, mai ales ca la Jocurile Olimpice a fost eliminata repede, fiind invinsa de Elina Svitolina in optimile de finala. Totusi, cu tot cu prezenta campioanei de anul trecut, cota Simonei la castigarea titlului nu a mai scazut sub 6,00.

Angelique Kerber este a treia favorita, avand o cota de 8.00. Ramane de vazut care este forma fizica a jucatoarei din Germania dupa finala pierduta in fata Monicai Puig la Jocurile Olimpice de la Rio.

Garbine Muguruza, campioana de la Roland Garros si a patra favorita la acest turneu, a primit o cota de 9,00 pentru a cuceri trofeul de la Cincinnati.


HalepCote


Campionatul Pariorilor – Castiga premii totale de 7000 RON oferite luna de luna!

Sursa imagine: http://ampress.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu