Avancronica etapei a doua din Serie A: Lazio-Juventus si Napoli-Milan sunt derby-urile rundei!

Etapa a doua din Serie A se va desfasura in acest weekend pe parcursul a doua zile, 27 si 28 august. Lazio – Juventus si Napoli – AC Milan sunt derby-urile rundei, ambele intalniri fiind programate sambata.


inregistreaza-te - unibet


Runda secunda va fi deschisa de duelul de pe Olimpico dintre Lazio Roma si Juventus Torino. Ambele formatii au inceput cu dreptul in noul sezon, romanii castigand in deplasarea de la Atalanta cu scorul de 4-3, in timp ce echipa lui Allegri a depasit-o pe Fiorentina pe teren propriu, scor 2-1. Lazialii au un adevarat complex in fata celor de la Juve: 0 victorii in ultimele 16 partide de campionat. Confruntarea se anunta a fi foarte interesanta in contextul in care campioana Italiei nu a aratat tocmai bine in partida precedenta, numeroasele schimbari de lot din aceasta vara punandu-si amprenta asupra omogenitatii. Partida va fi transmisa in direct de Digi Sport 2 incepand cu ora 19:00.

Al doilea derby al zilei de sambata din Serie A este cel dintre Napoli si AC Milan. Cele doua echipe au avut un debut ezitant de campionat. Daca Napoli a reusit sa obtina doar un punct in disputa cu nou promovata Pescara, revenind de la 0-2 gratie dublei lui Mertens, Milan a castigat cu foarte mult noroc jocul cu Torino de pe teren propriu (scor 3-2), echipa lui Mihajlovic ratand o lovitura de pedeapsa in minutul 94. Digi Sport 3 va transmite disputa de pe San Paolo incepand cu ora 21:45.


Citeste si:

• Dinamo-Gaz Metan: Oaspetii nu au castigat niciodata in deplasare in fata “cainilor rosii”
• Chiajna-CSM Iasi: Fotbalul frumos e pe plan secund intr-o intalnire in care primeaza doar obtinerea victoriei

Inter – Palermo, Cagliari – Roma si Fiorentina – Chievo sunt capetele de afis ale zilei de duminica.

Echipa din Milano a continuat evolutia slaba pe care a avut-o in meciurile de pregatire (care a dus la schimbarea lui Roberto Mancini cu Frank De Boer) si in runda inaugurala, pierzand categoric disputa cu Chievo, scor 0-2. Nici Palermo nu s-a prezentat mai bine, fiind invinsa pe teren propriu de Sassuolo. Fanii nerazzurrilor asteapta ca antrenorul olandez sa schimbe fata echipei cat mai repede, iar jocul de pe teren propriu din aceasta runda impotriva unui adversar accesibil pare a fi momentul potrivit pentru ca cei de la Inter sa arate mai multa coerenta in exprimare si sa obtina un rezultat pozitiv. De la ora 19:00, Digi Sport 3 va transmite in direct intalnirea de pe San Siro.

AS Roma are o misiune destul de dificila in deplasarea din aceasta runda si asta pentru ca dezastrul din mansa a doua a play-off-ului Ligii Campionilor (0-3 pe teren propriu impotriva lui Porto) s-ar putea sa fi creat o stare de tensiune in sanul echipei. Dupa un inceput foarte bun de sezon, 1-1 in deplasarea din Portugalia si 4-0 in prima etapa de campionat contra celor de la Udinese, visul romanilor de a juca din nou in Champions League s-a spulberat la capatul unei partide in care De Rossi si Emerson au fost eliminati. Cagliari n-a obtinut niciun punct in runda inaugurala (1-3 pe terenul celor de la Genoa), in ciuda faptului ca reusisera sa deschida scorul prin Borriello.

Un alt duel extrem de interesant va fi cel dintre echipa lui Ciprian Tatarusanu si Chievo. Debutul sezonului a fost diferit pentru cele doua formatii: daca Fiorentina a scapat printre degete un punct in disputa cu Juventus, fiind rapusa de Higuain la scurt timp dupa ce reusise egalarea, Chievo i-a predat Interului o lectie de fotbal eficient, impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 2-0. Interesant este faptul ca echipa din Florenta este neinvinsa de noua jocuri in fata adversarilor din aceasta runda, ultimul succes al oaspetilor consemnandu-se in 2012. Vom putea urmari disputa la Digi Sport 4 de la ora 21:45.


Programul complet si cotele tuturor partidelor le puteti gasi la Unibet!

SERIEAAAAAAAAAAAAAA


Campionatul Pariorilor – Castiga premii totale de 7000 RON oferite luna de luna!

Sursa imagine: http://forzaitalianfootball.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu