Romania – Muntenegru: Cateva aspecte statistice pe care trebuie sa le cunosti!

Romania va debuta in calificarile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018 duminica, 4 august, atunci cand selectionata noastra va primi vizita Muntenegrului. Va prezentam in continuare cele mai importante cifre ale reprezentativelor care se vor duela pe Cluj Arena in prima partida din grupa E:


inregistreaza-te - sportingbet


Cu toate ca tricolorii au facut un Campionat European slab, reusind sa obtina un singur punct in grupa din care au mai facut parte Franta, Elvetia si Albania, cifrele nu arata tocmai rau! Nationala noastra s-a calificat la turneul din Franta fara sa piarda vreun joc, avand cea mai buna aparare dintre toate selectionatele, Tatarusanu & co. incasand doar doua goluri. De asemenea, este notat faptul ca, inaintea partidei cu gazdele de la Euro, reprezentantii nostri nu mai pierdusera un meci oficial din 15.11.2013, atunci cand s-au inclinat in fata Greciei in play-off-ul pentru Campionatul Mondial din Brazilia. 

1,83 este cota la Sportingbet pentru ca Muntenegru sa nu marcheze!


Citeste si:

• Romania – Muntenegru: Va prezentam cele mai importante cote pentru duelul de pe Cluj Arena!
• Preliminarii CM 2018: Drumul Romaniei spre mondialul din Rusia se anunta anevoios. Locul secund e vizat de mai multe nationale

Echipa Muntenegrului nu se poate lauda cu performante notabile, castigand doar trei din ultimele 15 partide, acele victorii venind in fata unor adversari modesti precum Moldova sau Liechtenstein. Mai mult, in precedentele patru jocuri (amicale) nu au reusit sa obtina decat o remiza in fata Belarusului, pierzandu-le pe restul (0-1 vs. Turcia, 1-2 vs. Grecia si 1-4 vs. Macedonia). De asemenea, elevii lui Ljubisa Tumbakovic nu au avut o campanie de calificari pentru Euro reusita, terminand abia pe pozitia a patra, cu sapte puncte in spatele Suediei, avand un golaveraj de 10 goluri marcate si 13 primite. 

Romania si Muntenegru s-au intalnit o singura data (exceptand perioada cand adversara noastra era parte a Iugoslaviei), tricolorii castigand in 2008 o partida amicala cu scorul de 4-0. 


Cote 1X2 Sportingbet: 1,67 victorie Romania – 3,50 egal – 6,00 victorie Muntenegru!


Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Sursa imagine: http://www.clujlife.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu