Serie A: Va prezentam avancronica, programul si cotele etapei a treia!

Etapa a treia din Serie A se va desfasura intre 10 septembrie si 12 septembrie. Capul de afis il reprezinta intalnirea dintre Juventus si Sassuolo, partida dintre cele doua urmand a deschide runda. Cele mai interesante dispute vor putea fi urmarite la canalele Digi Sport, dar si pe platforma video Unibet.


inregistreaza-te - unibet


10.09.2016

19:00 Juventus – Sassuolo

Cote 1X2 Unibet: 1,36 – 5,00 – 9,00

Duelul cel mai asteptat din aceasta etapa este cel dintre campioana Italiei si Sassuolo, formatie care a acces in actuala editie a grupelor Europa League.

Juve a inceput foarte bine acest sezon, obtinand maximum de puncte dupa primele doua etape (2-1 vs. Fiorentina si 1-0 vs. Lazio).

Dupa victoria din prima runda cu 1-0 pe terenul celor de la Palermo, Sassuolo nu a mai repetat performanta si in etapa secunda, fiind invinsa pe teren propriu de Pescara cu scorul de 3-0. Esecul din confruntarea precedenta a fost pus pe seama oboselii acumulate in urma meciurilor din calificarile Europa League, acolo unde elevii lui Eusebio Di Francesco au evoluat in patru partide: 1-1 si 3-0 contra lui Luzern; 3-0 si 1-1 impotriva sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad.

Marchisio si Sturaro sunt absenti in tabara gazdelor, in timp ce oaspetii nu se vor putea baza pe Berardi si Sensi.

Columbianul Cuadrado a revenit la gruparea din Torino dupa o aventura nereusita la Chelsea.

Alessandro Matri, Antonino Ragusa si Timo Letschert sunt ultimele transferuri pe care cei de la Sassuolo le-au facut inaintea incheierii perioadei de mercato.

Cele doua echipe si-au impartit victoriile in sezonul trecut, ambele castigand cu scorul de 1-0 pe teren propriu.

1,76 este cota la Unibet pentru varianta „sub 2,5 goluri”!


21:45 Palermo – Napoli

Cote 1X2 Unibet: 7,50 – 5,00 – 1,40

Exista viata si dupa Higuain! Napoletanii au obtinut patru puncte in primele doua runde, dupa remiza (2-2) de pe terenul Pescarei, partida in care vicecampioana Italiei a revenit de la scorul de 0-2 gratie dublei lui Mertens, urmata de victoria spectaculoasa (4-2) in fata Milanului, confruntare in care Milik si Callejon au inscris fiecare cate doua goluri.

Avand in vedere pretentiile celor de la Palermo, se poate spune ca sicilienii au avut un inceput decent de sezon, egalul (1-1) obtinut pe San Siro in fata Interului fiind un rezultat mai mult decat onorabil. In prima runda, echipa lui Davide Ballardini a pierdut la limita (0-1) disputa de pe teren propriu contra lui Sassuolo.

Giuliano, Morganella si Quaison nu sunt disponibili pentru gazde.

Napoli nu se va putea baza pe Albiol, Chiriches si Tonelli, toti accidentati.

In sezonul trecut, oaspetii s-au impus in ambele intalniri disputate contra celor de la Palermo (2-0 in tur si 1-0 in retur).

1,46 este cota la Unibet pentru varianta „Napoli marcheaza peste 1,5 goluri”!


11.09.2016

13:30 Bologna – Cagliari

Cote 1X2 Unibet: 2,15 – 3,30 – 3,55

Bologna a debutat cu dreptul in nou sezon, castigand in prima etapa cu scorul de 1-0 in fata nou-promovatei Crotone. A urmat insa o partida extrem de slaba facuta de formatia antrenata de Roberto Donadoni: 1-5 in deplasarea de la Torino.

Nici Cagliari nu a inceput grozav, fiind invinsa in runda inaugurala de Genoa cu scorul de 3-1. Totusi, in etapa a doua a reusit sa profite de starea de tensiune din tabara celor de la AS Roma (care pierdursera cu cateva zile inainte, 0-3, returul cu Porto din play-off-ul Champions League) si a obtinut o remiza (2-2), recuperand un deficit de doua goluri gratie reusitelor lui Borriello si Sau.

Pentru Bologna nu vor evolua Donsah, Maietta si Mirante (care se confrunta cu probleme cardiace), in timp ce Dessena, Ceppitelli si Joao Pedro sunt indisponibili pentru oaspeti.

Cele doua echipe au realizat doua transferuri sonore pe ultima suta de metri: Isla (fost la Juventus) a semnat cu Bologna, iar Dzemaili (ex-Galatasaray) s-a transferat la Cagliari.

Gazdele de duminica au castigat ambele intalniri directe din sezonul trecut: 3-0 in tur si 1-0 in retur.

2,00 este cota la Unibet pentru varianta „peste 2,5 goluri”!


16:00 AC Milan – Udinese

Cote 1X2 Unibet: 1,65 – 3,85 – 5,75

Fosta echipa a lui Silvio Berlusconi ne-a oferit doua partide extrem de spectaculoase in acest debut de campionat. Dupa victoria din runda inaugurala de pe teren propriu cu scorul de 3-2 in fata celor de la Torino, a urmat o infrangere cu 2-4 in deplasarea de la Napoli, partida in care rossoneri au reusit la un moment dat egalarea dupa ce au fost condusi cu 2-0.

Udinese n-a facut fata in prima etapa pe Olimpico, fiind umilita cu scorul de 4-0 in disputa cu AS Roma, insa a reusit o prestatie mult mai buna in runda secunda, impunandu-se cu 2-0 in fata lui Empoli.

Vicenzo Montella are multe batai de cap inaintea acestei partide si asta pentru ca lista indisponibilitatile este foarte lunga! Bertolacci, Kucka, Niang, Poli, Vergara si Zapata nu vor evolua in meciul de duminica.

In sezonul precedent s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Udinese – AC Milan 2-3 si AC Milan – Udinese 1-1.

3,45 este cota la Unibet pentru varianta „peste 3,5 goluri”!


16:00 AS Roma – Sampdoria

Cote 1X2: 1,38 – 5,00 – 8,00

Echipa din capitala Italiei incearca sa-si revina dupa socul din mansa a doua a play-off-ului Ligii Campionilor disputat contra celor de la Porto (0-3). N-a reusit in etapa trecuta, scapand la Cagliari printre degete o victorie ce la un moment dat parea sigura (rezultat final 2-2 dupa ce Roma a condus cu 2-0).

Sampdoria a inceput in forta noul sezon, reusind sa invinga cu 1-0 in deplasarea de la Empoli si cu 2-1 pe Atalanta in runda a doua.

Gazdele nu ii vor putea folosi nici la aceasta disputa pe Rui, Rudiger si Nura, carora, foarte probabil, li se va adauga si De Rossi (probleme la o gamba).

Djuricic si Tozzo sunt accidentati si nu vor putea juca pentru oaspeti.

In sezonul 2015/2016 s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Sampdoria – AS Roma 2-1 si AS Roma – Sampdoria 2-1.

1,65 este cota pentru ca Sampdoria sa marcheze!


16:00 Atalanta – Torino

Cote 1X2 Unibet: 2,70 – 3,25 – 2,70

Gazdele au avut un debut cu stangul in noul sezon, pierzand ambele de intalniri disputate pana acum: 3-4 pe teren propriu cu Lazio si 1-2 in deplasarea de la Sampdoria.

Jocul lui Torino arata foarte bine! Sinisa Mihajlovic, cel care a preluat fraiele echipei in aceasta vara, a reusit sa aduca un suflu nou echipei si sa construiasca in scurt timp o masina de dat goluri. Dupa infrangerea putin nemeritata din prima etapa (2-3 pe terenul lui AC Milan, partida in care Torino a ratat o lovitura de la 11 metri in minutul 94), a urmat o lectie de fotbal aplicata Bologniei (5-1).

Absentii din tabara Atalantei sunt Carmona (suspendat) si Toloi (accidentat). Pentru oaspeti nu vor putea evolua Ajeti, Belotti si Adam Ljajic, accidentati. 2

Torino a castigat ambele intalniri din sezonul trecut: 1-0 in deplasare si 2-1 acasa.

2,55 este cota la Unibet pentru varianta „Torino marcheaza peste 1,5 goluri”!


16:00 Chievo – Lazio

Cote 1X2 Unibet: 3,10 – 3,20 – 2,40

Debutul lui Chievo a fost unul reusit, obtinand o victorie concludenta cu scorul de 2-0 in fata Interului. In ciuda infrangerii cu 1-0 din deplasarea de la Florenza, elevii lui Rolando Maran au aratat bine, avand foarte multe sanse de a egala.

Nici Lazio nu a inceput prost, castigand cu 4-3 in runda inaugurala pe terenul Atalantei si rezistand onorabil in disputa cu Juventus (0-1).

Sezonul trecut ne-a oferit doua partide diametral opuse: Chievo s-a impus in tur cu scorul de 4-0, iar echipa lui Stefan Radu a castigat returul cu 4-1.

Chievo este neinvinsa de 10 partide pe teren propriu!

Floro Flores nu va putea evolua in tabara gazdelor.

4,50 este cota la Unibet pentru varianta „peste 3,5 goluri”!


16:00 Genoa – Fiorentina

Cote 1X2 Unibet: 2,70 – 3,30 – 2,65

Oarecum surprinzator, Genoa trece printr-o perioada excelenta: 8 victorii consecutive (punand la socoteala partidele amicale, confruntarea din Cupa Italiei si cele doua etape care s-au disputat pana acum in Serie A). De altfel, succese din campionat au fost foarte convingatoare, formatia lui Gian Piero Gasperini castigand cu scorul de 3-1 atat in confruntarea cu Cagliari, cat si in cea cu Crotone.

La polul opus, Fiorentina a reusit in etapa trecuta sa rupa o serie negativa de 7 infrangeri consecutive, impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 1-0 in fata lui Chievo.

Oaspetii se confrunta cu ceva probleme de lot, Tatarusanu, Rodriguez, Milic si Zarate fiind incerti.

Rezultatele din sezonul trecut au fost favorabile echipei Viola: 0-0 in deplasare si 1-0 la Florenza.

1,47 este cota la Unibet pentru varianta „Fiorentina sau egal”!


21:45 Pescara – Inter

Cote 1X2 Unibet: 5,00 – 3,75 – 1,73

Inter incearca sa se trezeasca dupa ce n-a reusit sa castige in primele doua etape (0-2 la Chievo si 1-1 acasa cu Palermo). Misiune nu va fi una simpla, nou-promovata Pescara aratand un fotbal extrem de eficient in rundele inaugurale, reusind un 2-2 pe teren propriu contra vicecampioanei Napoli, dupa ce echipa lui Massino Oddo a condus cu scorul de 2-0 si o victorie cu 3-0 intr-o deplasare foarte complicata la Sassuolo.

Ansaldi si Nagatomo nu vor putea evolua pentru nerazzurri.

1,57 este cota la Unibet pentru ca Pescara sa marcheze!


12.09.2016

21:45 Empoli – Crotone

Cote 1X2 Unibet: 1,55 – 4,00 – 6,40

Ziua de luni ne propune confruntarea dintre singurele echipe care n-au obtinut nici macar un punct in primele doua runde ale Seriei A.

Empoli a pierdut intalnirea cu Sampdoria de pe teren propriu (0-1) si pe cea cu Udinese din deplasare (0-2), in timp ce nou-promovata Crotone s-a inclinat in fata Bologniei (0-1) si in fata celor de la Genoa (1-3).

Pentru gazde nu vor putea evolua Laurini (suspendat) si Mchedlidze (accidentat).

Cordaz este singura absenta notabila din tabara oaspetilor.

Ultimele doua intalniri dintre cele Empoli si Crotone au avut loc in sezonul 2013/2014 de Serie B, gazdele de luni castigand returul de pe teren propriu cu scorul de 3-1 si remizand in deplasare, scor 1-1.

13,00 este cota la Unibet pentru „Empoli-Crotone scor final 3-1”!


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top


Citeste si:

• Final de mercato in Italia: Cluburile din Serie A au stabilit un nou record! Vezi topul transferurilor si cotele la titlu!
• Israel – Italia: “Azzurri” incep o noua aventura alaturi de Giampiero Ventura | Iti spunem care va fi deznodamantul partidei de la Haifa!

Sursa imagine: http://www.thefootballmind.com


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu