Federatia engleza l-a demis pe Sam Allardyce! Vezi cotele pentru urmatorul selectioner al reprezentativei „Three Lions”!

Aventura lui Sam Allardyce pe banca reprezentativei Albionului s-a incheiat dupa doar o partida! Federatia engleza de fotbal l-a demis pe selectioner, in urma unui caz de coruptie dezvaluit de presa britanica. Casele de pariuri nu au ratat momentul si au publicat cotele posibililor inlocuitori. 


inregistreaza-te-fortuna-efortuna


Investigatia publicatiei „The Telegraph” a facut ca mandatul lui Allardyce la carma nationalei de fotbal a Angliei sa dureze doar 67 de zile. Potrivit jurnalistilor englezi, antrenorul a abuzat de calitatea sa de selectioner pentru a-i invata pe diversi oameni de afaceri cum sa ocoleasca regulile privind transferurile, totul in schimbul a 400.000 de lire sterline. Actiunea a fost demascata in urma calatoriei pe care „Big Sam” a facut-o in Orientul Indepartat, acolo unde se presupunea ca vor avea loc discutiile dintre el si cei care doreau sa detina fotbalisti eludand legile FA si FIFA. Din pacate pentru omul de fotbal nascut in Dudley, „oamenii de afaceri” erau ziaristi sub acoperire. 

„Reflectand, am facut un lucru prostesc din dorinta de a ajuta o persoana pe care o cunosc de 30 de ani. Din pacate, a fost o eroare de judecata din partea mea”, a declarat Sam Allardyce pentru Sky Sports News.


Citeste si:

• Doru Craciun are ponturile castigatoare pentru meciurile zilei in Liga: Vezi care sunt!
• Steaua – Villarreal: Se anunta o reeditare a confruntarii din 2005

Interimatul va fi asigurat, pana la numirea unui nou selectioner, de Gareth Southgate, cel care pana in prezent a pregatit reprezentativa Under 21 a Angliei. De altfel, acesta este si favoritul bookmakerilor pentru preluarea definitiva a postului. Steve Bruce, cel care este liber de contract dupa ce in ultimii patru ani a pregatit-o pe Hull City, a intrat si el in carti.

Alte nume interesante care se vehiculeaza sunt: Jurgen Klinsmann, Glenn Hoddle, Guus Hiddink, Arsene Wenger sau Roberto Mancini.


Fortuna va ofera posibilitatea sa pariati pe „urmatorul selectioner al nationalei Angliei”!

 

antrenoranglia


Pana la 1.000 RON in Pachetul de Bun Venit eFortuna

Sursa imagine: http://www.independent.co.uk

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu