Etapa a 7-a din La Liga se vede GRATUIT pe internet: Ai aici avancronicile si ponturile!

Etapa a saptea din LaLiga se va desfasura pe parcursul a trei zile in intervalul 30 septembrie – 02 octombrie. Toate partidele vor putea fi urmarite live si GRATUIT pe platforma video Unibet! 

Pentru cele mai importante meciuri programate in aceasta runda,  redactia noastra iti va pregati analize si ponturi de calitate. Pe masura ce vor fi publicate, in postarea de fata vor fi adaugate linkuri catre fiecare avancronica in parte (Ai aici avancronica si pontul).


inregistreaza-te - unibet


Startul se da pe „Estadio Anoeta”!

In deschiderea rundei, vineri, incepand cu ora 21:45, avem un duel foarte interesant intre doua vecine de clasament. Real Sociedad, ocupanta locului al 11-lea (doua victorii, o remiza si trei infrangeri), primeste vizita celor de la Real Betis, formatie care se afla pe pozitia a 10-a.

Click aici pentru a paria GRATUIT pe meciurile etapei de LaLiga
unibet tvV 21:45 Real Sociedad – Real Betis: Cote – 1,75  3,60  5,00Ai aici avancronica si pontul


Sambata intra in scena detinatoarea trofeului „Europa League”!

Sevilla revine pe teren propriu dupa succesul cu 1-0 din Champions League obtinut in fata francezilor de la Lyon, atunci cand va primi vizita incomodei Deportivo Alaves. Gazdele au ratat etapa trecuta sansa de a egala liderul Real Madrid, pierzand confruntarea cu Atheletic din Bilbao (0-1), in timp ce oaspetii au capatat incredere in fortele proprii dupa victoria cu scorul de 3-1 in fata Granadei.

Click aici pentru a paria GRATUIT pe meciurile etapei de LaLiga
unibet tvS 17:15 Sevilla – Alaves: Cote – 1,42  4,50  8,00Ai aici avancronica


Unibet TV

Acum ai posibilitatea de a te uita la fiecare meci in parte, prin intermediul platformei Unibet TV. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:Iti deschizi un cont la Unibet si incepi vizionarea partidei sau partidelor preferate unibet tv. Ca pachetul sa fie complet, Unibet iti da si un pariu gratuit de 150 ron pe care sa-l investesti dupa bunul plac, pe pronosticurile tale. 


Granzii evolueaza duminica

Atletico Madrid se deplaseaza la Valencia pentru partida care este considerata de multi a fi derby-ul rundei. „Liliecii” au start foarte slab de sezon, ocupand doar locul al 15-lea dupa doua victorii si patru infrangeri. Totusi, acele succese au venit chiar in precedentele runde, Valencia aratand ca este in revenire de forma. Formatia pregatita de Diego Simeone este neinvinsa in aceasta editie de campionat, aflandu-se momentan pe pozitia a treia, la un punct un spatele Barcelonei si la doua in urma Realului din Madrid.

Click aici pentru a paria GRATUIT pe meciurile etapei de LaLiga
unibet tvD 13:00 Valencia – Atletico Madrid: Cote – 4,70  3,60  1,80Ai aici avancronica si pontul


Cristiano Ronaldo si ai sai au sansa de a intrerupe seria de trei meciuri fara victorie in toate competiile (1-1 cu Villarreal, 2-2 cu Las Palmas si 2-2 in deplasarea de la Dortmund pentru jocul cu Borussia), atunci cand pe „Santiago Bernabeu” vor sosi cei de la Eibar (locul 8). Totusi, partida nu se anunta a fi tocmai simpla si asta pentru ca formatia lui Jose Luis Mendilibar are un start bun de sezon, contabilizand trei victorii, o remiza si doua infrangeri.

Click aici pentru a paria GRATUIT pe meciurile etapei de LaLiga
unibet tvD 17:15 Real Madrid – Eibar: Cote – 1,12  9,00  21,00Ai aici avancronica si pontul


Adversara Stelei din Europa League se deplasareaza la Barcelona pentru duelul cu Espanyol. Dupa ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor, „Submarinul galben” s-a trezit la viata, reusind sa obtina patru victorii si doua remize (una dintre ele chiar pe terenul vedetelor de la Real Madrid) in precedentele sase partide, iar sansele ca sirul rezultatelor bune sa continuie sunt foarte mari, gazdele acestei intalniri (o singura victorie in primele sase etape) aflandu-se intr-o situatie delicata.

Click aici pentru a paria GRATUIT pe meciurile etapei de LaLiga
unibet tvD 19:30 Espanyol – Villarreal: Cote – 2,70  3,20  2,75Ai aici avancronica si pontul


Catalanii nu au cum sa uite prea repede umilinta pe care au suferit-o in precedenta deplasare de pe „Balaidos”, Celta impunandu-se 4-1. Nici intalnirea care inchide etapa a saptea din LaLiga nu se anunta una simpla pentru Neymar & co. (mai ales ca Messi este accidentat), echipa pregatita de Eduardo Berizzo fiind neinvinsa de patru etape.

Click aici pentru a paria GRATUIT pe meciurile etapei de LaLiga
unibet tvD 21:45 Celta Vigo – Barcelona: Cote – 7,50  5,00  1,40Ai aici avancronica si pontul


LaLiga: Top 5 favorite la titlu – Cote Unibet

barcelonatitlu


unibet tvS 14:00 Granada – Leganes: Cote – 2,50  3,25  2,90Ai aici avancronica si pontul
unibet tvS 19:30 Osasuna – Las Palmas: Cote – 2,90  3,25  2,50 – Ai aici avancronica si pontul
unibet tvS 21:45 Deportivo La Coruna – Sporting de Gijon: Cote – 1,95  3,30  4,25Ai aici avancronica si pontul
unibet tvD 19:30 Malaga – Athletic Bilbao: Cote – 2,75  3,10  2,75Ai aici avancronica si pontul


Handicapuri asiatice: Tot ce trebuie sa stii despre acest gen de pariuri!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu