Cota 5,00 pentru ca Golden State Warriors sa-si depaseasca propriul record!

Golden State Warriors a batut in stagiunea trecuta recordul de 72 de victorii intr-un sezon regulat detinut de Michael Jordan si Chicago Bulls, reusind chiar in ultima partida cel de-al 73-lea succes. Bineinteles, performanta nu a fost trecuta cu vederea de bookmakeri, acestia oferind posibilitatea de a paria impotriva noului record la o cota de 5,00.


Dupa un sezon regulat de exceptie, a urmat un play-off destul de chinuit pentru Curry si ai sai. Cifrele incredibile nu au mai vorbit si pe parchet, GSW avand mari dificultati in a trece de Oklahoma City Thunder (4-3 scorul general) in finala Conferintei de Vest. Acela fost doar semnalul a ceea ce avea sa se intample in finala mare, californienii intrand in „manualele” NBA nu doar datorita aspectelor pozitive, ci si din cauza celor negative, fiind echipa care pierde pentru prima oara in istorie de la scorul de 3-1.  Modul in care a fost ratat acel ultim act i-a facut pe sefii de la Warriors sa caute solutii rapide la problema numita „LeBron James & Kyrie Irving”, achizitionandu-l pe unul dintre cei mai buni baschetbalisti din lume, MVP-ul din sezonul 2013-2014, Kevin Durant, cel care le facuse viata infernala in duelul mai sus amintit. Astfel, in lotul „Razboinicilor” se afla acum castigatorii titlului MVP din precedentele trei stagiuni!


Golden State Warriors' newest player Kevin Durant, center, joins head coach Steve Kerr, left and general manager Bob Myers during a news conference at the NBA basketball team's practice facility, Thursday, July 7, 2016, in Oakland, Calif. (AP Photo/Beck Diefenbach)


Citeste si:

• Starul NBA LeBron James o sustine pe Hillary Clinton! Vezi care sunt cotele pentru alegerile prezidentiale din SUA!
• CAND LIGA 1 NU ARE SECRETE : DAN BARA ti-a dat MEGA COTE pentru meciurile etapei a 11-a!

Echipa condusa de Joe Lacob si Peter Guber nu s-a rezumat doar la obtinerea semnaturii lui Kevin, ci, impreuna cu antrenorul Steve Kerr, au hotarat ca este nevoie de „sange proaspat”, existand multe alte schimbari semnificative. S-a renuntat la jucatori care obisnuiau sa fie foarte importanti, precum Harrison Barnes, Andrew Bogut, Leandro Barbosa sau Marreese Speights, in locul lor fiind adusi Zaza Pachulia, Ian Clark, Scott Wood sau David West.

zaza


Printre alte aspecte, aceste mutari au facut ca bookmakerii sa-i considere principalii favoriti la castigarea titlului pe cei de la Golden State, avand la Unibet o cota de 1,75 pentru repetarea performantei din stagiunea 2014/2015. Daca pe hartie lucrurile arata destul de bine, trioul ofensiv Curry-Durant-Thompson fiind, in teorie, unul letal, ramane de vazut cat si daca se va schimba stilul de joc cu care Steve Kerr ne-a obisnuit in ultimii ani si in ce masura omogenitatea nu va avea de suferit dupa toate aceste modificari.


Sezonul 2016/2017 din NBA va debuta pe 25 octombrie! 


duraaaaaaaaant


Surse imagini: http://www.nba.com

http://earhustle411.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu