AC Milan, la ce mai bun start din ultimii 6 ani! Vezi cotele derby-ului cu Juventus si sansele rossonerilor la titlu!

AC Milan are un debut de sezon mult mai bun decat se anticipa. Cu cinci victorii, o remiza si doua infrangeri, rossonerii se afla pe pozitia a treia in Serie A dupa primele opt etape, consemnand cel mai reusit start din ultimii sase ani.


Incertitudinea de la nivelul conducerii si campania aparent slaba de achizitii nu anuntau performantele remarcabile ale gruparii din Milano. Vicenzo Montella, cel care antreneaza formatia din vara aceasta, a mizat, mai mult sau mai putin fortat de circumstante, pe multi tineri jucatori italieni, iar rezultatele din actuala stagiune arata ca nu intotdeauna sunt necesare investitii de sute de milioane de euro pentru a construi o echipa puternica.


Cele 16 puncte obtinute pana in prezent plaseaza echipa din „capitala modei” pe podiumul Seriei A, la 5 in spatele liderului Juventus. Cele doua se vor intalni chiar in runda urmatoare, sambata, 22 octombrie, de la ora 21:45, in direct la Digi Sport 2 si pe platforma video Unibet!

AC Milan este neinvinsa in precedentele 5 etape de campionat!

Cote 1X2 Unibet: 4,40 victorie AC Milan – 3,55 egalitate – 1,85 victorie Juventus


In sezonul 2010/2011, atunci cand cucerea ultimul ei titlu de campioana, formatia din Milano avea 17 puncte dupa primele opt runde.

41,00 este cota la Unibet pentru ca trupa lui Vicenzo Montella sa castige campionatul italian de fotbal si 3,50 pentru ca aceasta sa termine sezonul pe unul dintre primele trei locuri. 


milan


Citeste si:

• Luna aceasta poti castiga 2 x iPhone 7 cu Pariuri1x2!
• Esecul Stelei cu Gaz Metan, in topul 10 al celor mai mari surprize din weekend »» Le ai aici pe toate!

Sursa photo: http://arsenal.news

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu