7-6, 6-7, 6-7, 6-4, 26-24: Cel mai lung meci de la Wimbledon dupa maratonul lui Isner si Mahut s-a incheiat!

Wimbledon

In prima semifinala a turneului masculin de Grand Slam de la Wimbledon, Kevin Anderson si John Isner s-au infruntat intr-o partida care va ramane in istoria turneului.


Wimbledon – Anderson si Isner, greu de separat

Kevin Anderson si John Isner, doi jucatori recunoscuti pentru puternicele lor servicii, erau la egalitate dupa primele patru seturi, trei dintre ele fiind decise la tiebreak. Rafael Nadal si Novak Djokovic asteptau pentru a intra pe teren in cea de-a doua semifinala a turneului, dar Anderson si Isner au avut nevoie de nu mai putin de 50 de game-uri pentru a fi separati. Doar partida din 2010, dintre John Isner si Nicolas Mahut a durat mai mult.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Anderson va juca finala impotriva castigatorului meciului dintre Djokovic si Nadal

Dupa un set decisiv de aproape trei ore, la scorul de 24-24, Isner a clacat. El si-a pierdut serviciul si nu a reusit sa faca break in game-ul urmator. Dupa sase ore si 35 de minute, Kevin Anderson a reusit sa se califice in finala turneului masculin, unde va juca impotriva lui Novak Djokovic sau Rafael Nadal.

Cei doi jucatori au servit impreuna nu mai putin de 102 asi, americanul reusind cu patru mai multi decat adversarul sau.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu