Secretele pariurilor (2). Cum transformi 40 de lei in 1000 de euro pana la sfarsitul lunii: prin disciplina si control

peste 2.5 goluri

„Pariurile sunt un maraton, nu un sprint”. Este dictonul pe care orice jucator ar trebui sa-l aiba in cap atunci cand isi alege meciurile si compune biletele inainte de etapa.

Dar multi ajung cu balanta pe minus pentru ca fac o greseala elementara: nu isi controleaza numarul de pariuri plasate. Astfel, cu un volum prea mare de mize, ei pot cobori sub 55% la procentul de selectii castigatoare si sunt ‘invinsi’ de cotele construite, evident, in defavoarea lor (1.60, 1.70, 1.80).

Trebuie spus ca nici cei mai valorosi si experimentati pariori nu castiga mai mult de 65 din 100 de selectii la cote intre 1.90 si 2.10. Dar ei stiu ca o astfel de rata de succes le este suficienta pentru a face profit pe termen lung. Majoritatea pariorilor incearca fara succes imbogatirea rapida cu cote de 20, 50 sau 100 pe bilete, fara sa realizeze ca acea miza infima plasata saptamani la randul se strange si se transforma intr-o pierdere consistenta. Multi joaca zeci de evenimente intr-un weekend, cand un astfel de volum ar trebui sa le fie suficient timp de o luna pentru a obtine un profit considerabil. Dar pariurile sunt exact ca si o afacere, deci necesita (pe langa noroc) o pregatire minutioasa, un plan bine definit si calcularea bugetului.

Plecand de la o miza initiala de 10 euro, putem ajunge la peste 1000 de euro castigati dupa 8 zile de weekend! O cota de 2.00 poate fi obtinuta facil la sfarsit de saptamana doar din pariuri pe goluri. Patru selectii „gol in repriza a doua” sau „over 1,5 goluri in meci” formeaza o cota de 2.00, pentru ca aceste pariuri au de obicei cota intre 1.20 si 1.25. E suficient sa gasim patru astfel de meciuri dintr-o oferta vasta de sute de evenimente.

Primul pariu de 10 lei va aduce 20 castig (10 lei profit) daca cele patru evenimente de cote mici au fost intuite corect intr-o zi cu oferta bogata. De obicei, statisticile pe goluri ne ofera ponturile castigatoare, iar campionatele din Olanda, Belgia, Germania, Anglia (ligile inferioare) sau Spania sunt cele mai bune pentru aceasta metoda. De-a lungul saptamanilor insa, inmultirea exponentiala a mizei initiale face „magia sa se intample”! Ce se intampla daca plasam corect 8 bilete consecutive de cota 2.00, pe parcursul a 30 de zile?

10 euro > 20 > 40 > 80 > 160 > 320 > 640 > 1280 euro

In doar o luna, pariind DOAR cate patru evenimente (de cote 1.20) in fiecare zi a weekendului, miza initiala se transforma intr-un profit cu patru cifre. Iar asta doar alegand cele mai banale pariuri! Duminica, un astfel de bilet ar fi fost: Lazio – Sassuolo minimum doua goluri in meci, Southampton – Chelsea X2, Feyenoord – Heereveen minimum doua goluri in meci si Oostende – Standard Liege gol marcat in repriza a doua (cota finala 1.98).

Este genul de strategie care poate fi frustranta, daca un bilet din serie iese necastigator dupa 4 sau 5 pasi castigatori. Cine alege sa se opreasca dupa cativa pasi tot se va bucura de profit, iar riscul e mic. In caz de nereusita,”paguba” nu depaseste suma initiala de 10 euro, care a inceput sirul pariurilor. Cu rabdare, pricepe si inspiratie, un parior experimentat poate ajunge usor la 8 pariuri consecutive castigatoare, dar el trebuie sa reziste tentatiei de a retrage castigurile prea devreme sau, din contra, de a mari mizele si numarul de pariuri plasate.

Alte metode de succes care necesita documentare, rabdare si perseverenta sunt:

– aplicarea sirului Fibonacci pe pariul X la cota de minimum 3.00, pe o echipa care nu a mai remizat de minimum 4 meciuri si care are un program favorabil egalurilor;
– alegerea a doua echipe care produc deseori meciuri de „peste 2,5 goluri” si combinarea lor pe un bilet saptamanal de cota 2.50 – 3.00 (de ex. Benfica si Arsenal);
– un SINGUR pariu zilnic pe o cota 2.00 (single sau combo), intotdeauna cu miza 10% din banca disponibila.
– pariurile single LIVE pe selectia „Under” la totalul de puncte in meciurile de baschet, atunci cand diferenta intre linia initiala si cea din timp real este mai mare de 16 puncte.

In concluzie, exista diverse metode si sisteme de mizare pentru a inmulti banii din cont, indiferent de suma, dar acestea trebuiesc tratate profesionist si cu obiectivul profitului pe termen lung. Studierea evenimentului pariat este foarte importanta, la fel ca si elementele statistice ale evenimentului. Valoarea poate fi gasita insa in toate ligile planetei, nu doar in campionatele mari, iar oferta online e foarte vasta.

Pasii mici sunt recomandati, pentru ca principiul „bulgarelui de zapada” se aplica cu succes in pariuri. Nu va ingrijorati daca produceti profit mic, dar constant! In fond, 20 de lei castigati dupa o etapa nu inseamna mult, dar sunt mai buni decat 20 lei pierduti pe un bilet fantezist de cota 50, format din 8 meciuri.

Deschide-ti ACUM un cont la Sportingbet pentru a ridica bonusul oferit! Pe langa fotbal, tennis, baschet, hochei, rugby sau sporturi cu motor, Sportingbet va pune la dispozitie o multitudine de alte discipline sportive, dar si pariuri din zona politicului – precum alegerile din diferite tari. Sportingbet ofera variante de pariere pe toate gusturile, de la clasicele 1×2, sub/peste goluri, pana la handicapuri asiatice sau pariuri pe perioade din meci.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu