Vezi ce sanse are Donald Trump pentru castigarea unui nou mandat la Casa Alba in 2020 si cine sunt posibilii contracandidati!

Bookmakerii au stabilit primele cotatii pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc peste patru ani in Statele Unite ale Americii. Vor reusi politicile propuse de catre Donald Trump? Va putea el sa-si impresioneze electoratul in mandatul care va incepe la 20 ianuarie 2017? Cine sunt potentialii contracandidati din prezent?


Trump, favorit pentru castigarea unui nou mandat

trump1


Unibet ii acorda momentan o cota de 2.50 lui Donald Trump pentru obtinerea celui de-al doilea mandat. Aceasta cifra pare fireasca in conditiile in care ultimii trei presedinti si-au prelungit de fiecare data sederea la Casa Alba.


Controversatul Mike Pence este cotat cu sansa a doua

pence


Politicianul in varsta de 57 de ani va face parte din echipa lui Donald Trump pana in 2020. Ales vicepresedinte al SUA, guvernatorul statului Indiana este in opinia bookmakerilor al doilea favorit. Conservator radical, Pence a devenit foarte cunoscut dupa ce in 2015 a promulgat Legea restaurarii liberatii religioase, un text care, potrivit contestatarilor sai, discrimina comunitatea homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si transsexualilor. De asemenea, a promulgat legea care interzice femeilor sa avorteze chiar daca risca sa nasca un copil cu dizabilitati, Indiana devenind, alaturi de North Dakota, al doilea stat in care un astfel de act normativ este in vigoare.

5.50 este cota la Unibet pentru ca Mike Pence sa castige alegerile din 2020!


Michelle Obama ar putea deveni prima femeie presedinte

michele


Visul multora de a avea pentru prima oara in istorie o femeie la Casa Alba s-a spulberat odata cu infrangerea lui Hillary Clinton. Sperantele ar putea renaste in cazul in care Michelle Obama, sotia lui Barack Hussein Obama, ar candida in 2020 din partea Democratilor. Discursurile sale, actele de voluntariat si prestatiile decente au facut-o extrem de populara pe fosta Prima Doamna.

8.00 este cota la Unibet pentru ca Michelle Obama sa continue mostenirea sotului ei!


La Unibet poti paria si tu pe urmatorul presedinte de la Casa Alba! 

casaaaaaa


Surse photo:

https://sites.google.com

http://www.thenewcivilrightsmovement.com

http://metrocaribbean.com

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu