Analistii americani o critica pe Simona Halep: „Porneste mereu ca favorita la Grand Slam-uri, dar intotdeauna se impiedica”!

halep - rogers

Specialistii americani de la cunoscuta publicatie online tennisworldusa.org nu considera ca Simona Halep are prea multe sanse sa castige in 2017 primul ei titlu de Grand Slam. Acestia au facut o paralela cu cariera polonezei Agnieszka Radwanska, concluzionand ca ambele se lovesc mereu de un zid in turneele majore.


„Choke” este un termen pe care cei din Statele Unite ale Americii il folosesc destul de des in tenis. Fie ca este vorba despre dificultatea anumitor jucatori sau jucatoare de a inchide partide aproape castigate, fie ca este adusa in discutie evolutia unor sportivi in competitii importante, jurnalistii de peste ocean uziteaza metafora sufocarii pentru a descrie barierele psihologice. Asa a fost si cazul recentei analize la care a fost supusa Simona.

Daca din punct de vedere fizic nu i s-au reprosat foarte multe jucatoarei noastre, mentalul ei este cel care, in opinia americanilor, va fi principalul obstacol in calea marii performante la un turneu de Grand Slam: „Aga Radwanska si Simona Halep pornesc intotdeauna cu sanse mari la cucerirea unui titlu suprem, dar se impedica pe parcurs. Romanca se poate impune la Australian Open, Roland Garros, Wimbledon sau US Open, insa depinde foarte mult de cum va reusi sa se stabilizeze pe plan psihologic”.


La Unibet putem deja paria pe triumful mult asteptat al Simonei Halep la o competitie majora! Poti miza pe orice cota complet gratuit din bonusul de 100% oferita pana la 250 RON pentru primul pariu, daca iti deschizi chiar acum un cont pe Unibet!


Primul turneu la care Simona va participa anul viitor este cel de la Shenzen. Incepand cu 17 ianuarie, constanteanca va lua startul la competitia majora de la Melbourne.

Performanta cea mai notabila a sportivei noastre la un turneu de Grand Slam este finala de la Roland Garros (2014) disputata si pierduta in fata rusoaicei Maria Sharapova. De asemenea, Halep a atins in cariera sa faza semifinalelor la alte doua turnee majore (Wimbledon 2014 si US Open 2015).


haleogas


Sursa photo: https://www.yahoo.com

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu